PANA FİLM'den Açıklama İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Yeni Kanalı Ve Yeni Sezon Tanıtım Videosu !

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Türkiye'nin en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı belli oldu.

Pana Film Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla beklediği soruya açıklık getirdi.

İşte o açıklama:

Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu'nun 10. yılında yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında sevenleriyle buluşacak…

10 yıldır bizi yalnız bırakmayan seyircilerimizle ATV'de buluşmak üzere…

PANA FİLM

İşte Kurtlar Vadisi'nin 10 yılını anlatan yepyeni tanıtım videosu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben açacaktım ama neyse atv iyi en azından 4 büyük kanal tanıtım videosu süper

tanıtım harika olmus kanald show star fox hepsi persembe günleri nalları dikecek atv bomba gibi bir sezon olacak

atv GEÇMİŞ demek
))) atv iyice zarar edecek zaar
))) tabı ne kadara anlastılar bılemeyız ama reytınglerı ıyıce dusecek kurtların

en cok sevındıgım kurtlaecıların bır umut dızı yayınlanırmı bekleyısı son buldu adamlar rahatladı
))))

atv GEÇMİŞ demek
))) atv iyice zarar edecek zaar
))) tabı ne kadara anlastılar bılemeyız ama reytınglerı ıyıce dusecek kurtların

evet beyazsoy fena patladi zuhaha
vadi kimse almazdı puhaha

yine eline yüzüne bulastırdın

bari ustrublu sallasaydin

Eyvahlar Olsun Fragmandaki Takas mı yoksa?

Fragmandaki çocuk evlendiği kadına bile gelinlikle Vadi izlettiriyor. Allahtan fazla uzadıklarını kabul etmişler

Fragmandaki çocuk evlendiği kadına bile gelinlikle Vadi izlettiriyor. Allahtan fazla uzadıklarını kabul etmişler
Takas yada değil seni ilgilendirmez fazla uzamadı reytingleri hep 20'yi geçen dizinin 10 yıl sürmesi normal

videoyu güzel yapmışlar atv yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor cevdetide alırsalar süper iş yaparlar

gül gül öldüm ne alaka ya

kurtlar vadisini izleyen çocugun görüntüsü o her yerde izliyor her tarihte fragman anlamamassınki

Takas yada değil seni ilgilendirmez fazla uzamadı reytingleri hep 20'yi geçen dizinin 10 yıl sürmesi normal
Gözlüklerinden ben de isterim

Samimi söylüyorum. Fragman iyi fikir ama çok abartılı olmuş. Millet askerlikte Annesinin Babasının Fotoğrafını taşır bu Polatınkini taşıyor
Allah aşkına gelinlikle Vadi izleyen kız mı var hayatta? Düğününde bile Vadi izlemediği kalmış

Attan inen uzun sakallı o çocuk mu niye o hale gelmiş anlamadım

evet beyazsoy fena patladi zuhaha
vadi kimse almazdı puhaha

yine eline yüzüne bulastırdın

bari ustrublu sallasaydin

bunu kac kez soyledım. ben boyle bısey demedım yahuu gulmen ıcıne kacacak vallahı
))))
kac kez tekrar ettım bu fıyatlara bu reytıngle kımse amaz. kurtlar fıyat ındırımı yaptıkı atv aldı. yoksa bu kadar anlasıldı dıye beklenmez

- - - Ekleme - - -

beyazsoy fena patladi cevap veremiyor

annenın karnında sen nasıl durdun
)))))

sanırım bunlar gercek hayattan alınma vadıcıler ıste boyle
))))))))

Ben gözlük kullanmıyorum kardaş benim gözlerim bozuk değil iyi görüyorum istersen sana benim dedemin taktığı 3 numara gözlüğü veriyim. Vadi izleyen herkes var bunu 8 yaşındaki çocuk izliyormuş hayranıymış vadi hakkında yazılan yorumlarda okudum çoluk çocuk, kız, erkek, genç, yaşlı herkes izliyor

Beyazsoy kreys'in dediğine göre sen patlamıştın nasıl cevap verebildin ? 😀d😀d