Saol.Ilk defa boyle bir yorumun var 😉 Ayrintili yorum yapmayami üsendin loGüzel olmuş
İnan mention gelmiyor şimdi fark ettim
Aaa bana ferrari gelmiş benim kötü karakterimde cuk diye oturmuş aslında ben kötü olmaya çalışıyorum herkes iyi niyetimi saflığa dönüştürüyor keşke şurdaki gibi olabilseydim ayrıca yaşlı kraliçeyi napacam ben
konu pek ilgi mı çekmedi in dan kissSaol.Ilk defa boyle bir yorumun var 😉 Ayrintili yorum yapmayami üsendin lo
Kralice yasli degil.Büyuler sayesinde genc.Hem sen kralligi istiyorsun anladinmi kraliceyi degil.Bu arada 2014 yilinda herkes gecmisini unuttu buna sende dahilsin 😉 Yani normalde baya kötusun sen.Yalnizca gecmisini unuttugun icin ve kralice yüzunden su anda @Çiğdem- i seviyormus gibi duruyorsun.Su anda hafizanda onla bir gecmisin varmis gibi kayitli bu herkes icin gecerli. 😉
AMA SEN HARBI KÖTÜSÜN YANI OYLE BOYLE DEGIL
Anladim.Olsun yorum yapman ve oturup okuman yeterkonu pek ilgi mı çekmedi in dan kiss
Ben gerçek hayatta olmadığım karakteri yaşarak musmutlu oluyorum kötülük her zaman iyidir 😉Saol.Ilk defa boyle bir yorumun var 😉 Ayrintili yorum yapmayami üsendin lo
Kralice yasli degil.Büyuler sayesinde genc.Hem sen kralligi istiyorsun anladinmi kraliceyi degil.Bu arada 2014 yilinda herkes gecmisini unuttu buna sende dahilsin 😉 Yani normalde baya kötusun sen.Yalnizca gecmisini unuttugun icin ve kralice yüzunden su anda @Çiğdem- i seviyormus gibi duruyorsun.Su anda hafizanda onla bir gecmisin varmis gibi kayitli bu herkes icin gecerli. 😉
AMA SEN HARBI KÖTÜSÜN YANI OYLE BOYLE DEGIL
@destere gelip sana gününü gösterip benide alıp gidicek sana birşey kalmayak dizideBen gerçek hayatta olmadığım karakteri yaşarak musmutlu oluyorum kötülük her zaman iyidir 😉
Anladım kraliçeyi değil onun varisini istiyorum ben Geçmişi niye unuttuk peki?
Ya beni,msin ya da kara toprağın demiyorum ben git kiminle giderken ama snei bi teslime diyimde karliçeye ben bi başa geçeyim iktidara gör hele sen o zaman@destere gelip sana gününü gösterip benide alıp gidicek sana birşey kalmayak dizide
destere varken öyle birşey yapamazın çıkıp gelicekmiş ilerki bölümlerde senin peşindeYa beni,msin ya da kara toprağın demiyorum ben git kiminle giderken ama snei bi teslime diyimde karliçeye ben bi başa geçeyim iktidara gör hele sen o zaman
enverle uğraşıyorum şuan ordaYok hanım abla yemez gelmem oraya doğrusu @cookies beni orda kötü karakter yapsa senle iyi rekabet ederim ben
Ben gelirsem senin başına çok pis çorap örerim kokudan duramazsınenverle uğraşıyorum şuan orda
Anladim.Evet oyle istiyorsunBen gerçek hayatta olmadığım karakteri yaşarak musmutlu oluyorum kötülük her zaman iyidir 😉
Anladım kraliçeyi değil onun varisini istiyorum ben Geçmişi niye unuttuk peki?
Bakalim neler olacak@destere gelip sana gününü gösterip benide alıp gidicek sana birşey kalmayak dizide
Bakalim ben istiycekmiyim kral olmani?Ya beni,msin ya da kara toprağın demiyorum ben git kiminle giderken ama snei bi teslime diyimde karliçeye ben bi başa geçeyim iktidara gör hele sen o zaman
destere varken öyle birşey yapamazın çıkıp gelicekmiş ilerki bölümlerde senin peşinde
Bakalim ama Kralice cadi yani biraz zor ölur Sen seytana uyma 😉
aaaa senn görürsün bende @cookies vampir sırlarında kötü akrakterim oraya gelde sana göstereyim gününü hahah
Iste seni iyi karakter yaptim oda Vampir sirlarinin icindeki hikayede...Yok hanım abla yemez gelmem oraya doğrusu @cookies beni orda kötü karakter yapsa senle iyi rekabet ederim ben
@EnveR daha bisey yapmadi sana bence biseycik yapamaz sen asil @xemrexxx den kork.Gelecek bolum neler neler olacak vampir sirlarinda..enverle uğraşıyorum şuan orda
Hahahaha güldürdun lo.Belki gelirsin ama simdilik Fatmanin okudugu kitabin basrolusun 😉Ben gelirsem senin başına çok pis çorap örerim kokudan duramazsın