Pamuk Prenses Çiğdem ve Destere 2. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
PAMUK PRENSES CİGDEM VE DESTERE 2. BÖLÜM-- GÜNÜMÜZE GEÇİŞ:;:

2014 ISTANBUL CIGDEMIN AGZINDAN

Sevgilimi kafede oturmus bekliyordum.Yanima bir adam geldi.Adam sanki tiyatro sahnesinden firlamis gibiydi.Üstünde Muhtesem Yüzyıl kostümlerine benzer kostümlerden vardi.
Adam " Artık vakti geldi prensesim.Artik sarayiniza gidebilirsiniz size ihtiyacimiz var kötu kralice cok kötu cok " dedi ve yok oldu.Bense basta şok oldum.Ama sonra adamın deli olduguna karar verdim üstündeki kıyafetlerde buna delildi.Sevgilim iceriye girdi ve karsıma oturdu sonra önceden uyardığım garson elinde pastayla geldi.Bugün sevgilim Enis 26 yaşına giriyordu.Enis baya karizmatikti.Mesela su anda bile bir sürü kız ona bakip bakip fısıldasiyorlardi ve bu benim sinirime dokunuyordu.Neyse sevgilim pastayı üfledi bende dilegine kulak misafiri oldum 'Cigdemle ölene kadar bir arada olmak istiyorum' mutlu olmustum demek boyle istiyor :) Sevgilim elimi tuttu ve beraber çikolatali ve meyveli bana tam 50 Tl ye mal olan harika görünen asırı büyüklükte olan pastayı kestik.Sonra yanimizdaki garson bey pastayi tabaklarimiza koydu baya pasta artmisti.
Ben " Lutfen pastayi bütün kafeye paylastirin bizden bir hediye " dedim.
20li yaslarinda duran siyah sacli kasli garson pastayi alıp gitti.Sonra sevgilimle göz göze geldik.Ben senin gözlerini yerim Enisiiimmmm .Pastalari yerken Enisin yüzünü astıgını fark ettim.Tabi ona hediye almadigimi düsünüyor şapşal şey 😉
Bilmiyor ki hediyesi dısarıda. Ona "Gözlerini kapa " dedim.Enis "Noluyor? " falan dediysede dinlemedim ve gözlerini kapamasını sağladim.Sonra dısarıya cıktık ve hediyenin yanına gittik.Ona "Gözlerini aç Enis" dedim.Gözlerini açtı ve hediyemi gördü.Sonra bana sarıldı ve "Tesekkur ederim bebegim " dedi.Ona Ferrari almıstım.Cok pahali demeyin lütfen çünkü ben çok zenginim tamam ailem olmayabilir ama bana çok yüklü bir miras bıraktılar.Bu para bana ömür boyu yeterdi hatta hatta torunlarima bile baya para kalir yani o derece 😉 Neyse arabaya bindik Enis beni arabasiyla eve götürecek evdede ona dogum günü hediyesi olarak kendimi vereceğim.Eve geldik ve iceriye girdik.Iceriye girdigi gibi beni öpmeye basladi bende karşilik verdim sonra gömlegini çözüp yere attim.Kaslarini elime aldim Enisim beni kucagina aldi sonra yatak odasina gittik.Sonra benim üstume cıktı....

MASALLAR DİYARI 10 YIL ÖNCE :::
Selim hala benim pesimden geliyordu.O kasli kollariyla benden daha hızlı ilerliyordu tabi.Tam beni yakalayacakken biri beni bir sandala çekti.Ben tabi önce çok tırstım ama adam bana
"Sessiz ol seni o adamdan kaçırıyorum bu arada ben Enis "
"Bende Ciğdem" dedim sessizce.
Arkadan Selim bağırıyordu
"Çiğdem inanma ona o kraliçenin adami anladinmi simdi nolur atla o sandaldan nolur ! "
Bense atlamakla atlamamak arasinda kalmistim ama eger atlarsam kraliceye kendi kendime gidiyormus gibi hissedecektim Eniste bana bakiyordu napacagimi merak ediyordu heralde.
"Seliiiim ben senin yanina gelemem anliyormusun ? Bu intihar olur.Ben bir daha kraliceye gitmeyecegim o yüzden Enisle gidiyorum.." dedim ağlayarak.Neden ağladigimı bilmiyordum.Ne guzel kurtuluyordum iste bu cehennemden.Insallah Selim yalan söyluyordur insallah...

ENİSİN AGZINDAN::

Nasilda inandi ama.Kralice hakliymis bu kız harbiden salak.İyiki kralice bu aptal kızın kacabilecegini hesaplamis.Yalniz su aptal Selime noluyor ki kraliceye söyleyecegim yani olmuyor bu.Hemen yakalama emri çıkarsin bu mal için.Ama Allahtan kız o şerefsize inanmadi.Yoksa kralice beni öldürürdü.Selim arkamizdan gelmese bari.Neyse sandalı hızlandirdim.
Kız "Nereye gidiyoruz Enis ?" dedi korkuyla .Cok guzel sesi var bu kızın ya.
"Cok uzaklara gidiyoruz " dedim.aslinda yalan sayilmazdi 1-2 saatlik mesafe vardi gitmemize yani 1-2 saat sonra bu aptal kızı Kralicem Ayse ye teslim edecegim karsiligindaysa kraliceyle evlenip Kral olacagim....

çok güzel ama ben 2014 olan sahnesi anlamadım malesef braz açarsan 🙂

Evet.Selimin kaslari göze batilmayacak gibi degilki masallah yani karninda baklava kayniyor 😉

Neyini anlamadin sen soruyu biraz acarsan bende cevabini acarim 😉
destere değilmi tiyatro giyssi olan adam ama ben onu tanımıyorum birşeyden haberim yok gibi hafızamımı kaybetmişim yanı 🙂🙂

destere değilmi tiyatro giyssi olan adam ama ben onu tanımıyorum birşeyden haberim yok gibi hafızamımı kaybetmişim yanı 🙂🙂
O @destere degil.O sonradan ortaya cikacak.O siradan bir saray calisani.Evet hem hafizani kaybettin hemde ayni yastasin yaslanmadin yani 😉

10 yılda nasıl yaslanmıyorum gerçektede öyle olsa :F ben enisle evlenmişmiyim yanı kandırmıs benı yıllarca destere gelsede kurtarsa beni 🙂
Hayir be sevgilisiniz.Belki oda hafizasini kaybetti.Ya sey gibi yaziyorum.Once upon a time dizisi varya iste onu uyarlamis gibi bir sey.Asil önemlisi Kralice 2014 YILINDA NEREDE ??
Yaslanmamanin sebebi bir büyü 😉

Hayir be sevgilisiniz.Belki oda hafizasini kaybetti.Ya sey gibi yaziyorum.Once upon a time dizisi varya iste onu uyarlamis gibi bir sey.Asil önemlisi Kralice 2014 YILINDA NEREDE ??
Yaslanmamanin sebebi bir büyü 😉
cehennemin dibine gitsin hahaha enis köt niuetli bir kişi destere gelip hafızamı eyrine getirsin ona noldu acaba :F

cehennemin dibine gitsin hahaha enis köt niuetli bir kişi destere gelip hafızamı eyrine getirsin ona noldu acaba :F
Bilmiyorum ona noldu.Pazar günù paylasirim belki yeni bölumu. @destere nin 2014 sahneleri baya komik olacak.Bakalim :) Evet @gözlemci baya kötu niyetli biri. Bakalim neler olacak.Bu arada @destere ile 2014te tanisma sahneniz cok komik olacak gibi :)

O kadar insan var forumda be hadi insanlar haydiii yorum yapin.

Aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa
gibilerinden olmuş ama inan beğendim emeğine sağlık bi de baş aktörümüz @destere olsaymış iyi olurmuş onun düşüncelerini de çok merak ediyorum