Fazla abartma yalnız, bünye kaldırmayabilir.Aynen öyle yaparım herhalde.
Fazla abartma yalnız, bünye kaldırmayabilir.Aynen öyle yaparım herhalde.
Esas izlemezsem bünye zarar görecek. Koca sezon mecburi 2 dizi izleyebildim. Yazın kimse beni tutamaz..Fazla abartma yalnız, bünye kaldırmayabilir.
O zaman izle bakalım. Arşivin artıyor şimdi. Şimdiden bilgisayarına arşiv yapmaya başla istersen.Esas izlemezsem bünye zarar görecek. Koca sezon mecburi 2 dizi izleyebildim. Yazın kimse beni tutamaz..
iyi halt ediyorsun şunun olmadığı bir konu bulmuştum ne güzel hemen basıma sarmayınDaha 1 ay var, bilgisiyar hayırlısıyla gelsin servisten önce de.
Ben şu an izlemiyorum, seni @Çiğdem- 'e yönlendiriyorum.
Şu anda neyle giriyorsun internete? Aileden birinin bilgisayarıyla sanırım.Daha 1 ay var, bilgisiyar hayırlısıyla gelsin servisten önce de.
Ben şu an izlemiyorum, seni @Çiğdem- 'e yönlendiriyorum.
ayol kafana benm ka taş düşsün .ssiyi halt ediyorsun şunun olmadığı bir konu bulmuştum ne güzel hemen basıma sarmayın
hahaha şaka şakaayol kafana benm ka taş düşsün .ss
Çiğdem alemsin ya.iyi halt ediyorsun şunun olmadığı bir konu bulmuştum ne güzel hemen basıma sarmayın
Telefondan, Tapatalk'ı bilirsin.Şu anda neyle giriyorsun internete? Aileden birinin bilgisayarıyla sanırım.
Foruma uzun zamandır hep böyle girdin yani.Telefondan, Tapatalk'ı bilirsin.
Bilgisayar varken, gece kontrol amaçlı bilgisayardan giriyordum.(Güncelleme yaptığım konular için) Onun harici full Tapatalk zaten.Foruma uzun zamandır hep böyle girdin yani.
Çok güzel bence kız.dizinin kliplerini izledim bence fena sayılmaz. sadece başrolde ki kızın hiçbir çekiciliği ve samimiyeti yok. diğerleri ise gayet iyiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?