2021 Pınar Deniz ⚡ Hazal Kaya | Çeyrek Final | En Favori Güzel

Hangi güzel yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 oy hakkı olsun.
Eğer ikinci ihtimal olursa ve 5 isim tek grupta toplanırsa, 2 oy hakkı olmalı. 1 ismi seçip 4 kişiyi elemek garip.
Hayır o direk yarı final turu olacağı için en çok oy alan 2 kişi finalist olur

Laf ediyordun ama En Favori Dizi'de bu yüzden önceki turlara bakıyorum işte.
Düello işi olunca mesele durduk yere karışıyor.
Yok benim sistemim iyiydi, ne öncekl tur nede düello ve şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık.
Bence hiçbir koşulda ikisi birden ikinci tura çıkmamalı.
Eşitlik bozulmazsa ikisinide mi eleyelim?
sıfırlanan ankette oy kullanma ozaman
belki eşit olmasına mani olursun

Reactions: Emre Ozansoy
En son daha da kısa anketler yapılması kararı çıkmıştı herhalde. 1 saatlik falan.

Reactions: Dosi
Ben sıfırlanan ankette yarın öğlen deyince @Tolstoyevski karşı çıktı 10 saat çok kısa deyip

Gece başlayıp gündüz biteceği için cidden çok kısa, madem uzatmalara gidecek sıfırlanacak tüm oylar, en azından tam gün olması daha doğru

Son dakika golü gelmeli

İstediklerinden biri gelse de oy kullansa hadi de, aktif olan da gelip oy kullanmamış

Yarı final eğer 5 kişiyle olursa bence tek oy hakkı olmalı, herkes favorisini seçip oy atsın işte.

Son dakika golü gelmeli
10 kere son dakika golü oldu yoruldum

İstediklerinden biri gelse de oy kullansa hadi de, aktif olan da gelip oy kullanmamış

Yarı final eğer 5 kişiyle olursa bence tek oy hakkı olmalı, herkes favorisini seçip oy atsın işte.
Bende o fikirdeyim. Misal sen Hazal dedin, @Tolstoyevski Pınar ben ise Aslı fakat çıkan Alina ve Ayça oldu. Finalde bunlar aynı destekçilerinden o oylarını alır ama Hazal, Pınar ve Aslı'ya oy veren isimler bu iki isme vereceği için kazananı bilemeyiz @xdragxx @Emre Ozansoy

5'e kalmaz o yüzden tartışmaya gerek yok
En kötü 1 saatlik uzatma yaparız orda beraberlik gider.

5'e kalmaz o yüzden tartışmaya gerek yok
En kötü 1 saatlik uzatma yaparız orda beraberlik gider.
Uzatma saatleri karar vermedik tam ama sıfırlanan ankette olacak o. Bu şekilde olmuyor çünkü oy verecek kimse kalmadı gibi
ben yarın öğlene kadar kısa bir anket olması taraftarıyım. @Tolstoyevski ise 24 saat diyor

Reactions: Tolstoyevski
24 saat anket uzatmaya davetiye çıkarır bence ne kadar kısa o kadar iyi.

Nihayet oylama bitti

Turu arlayan Pınar Deniz olmuştur.
Rekor oy verildi bu arada
biraz zorla 5-6 oy topladık. 40dan bu yana sırayla 1 önce 1 eşitlik olarak ilerledi

Reactions: Tolstoyevski
Nihayet oylama bitti

Turu arlayan Pınar Deniz olmuştur.
Rekor oy verildi bu arada
biraz zorla 5-6 oy topladık. 40dan bu yana sırayla 1 önce 1 eşitlik olarak ilerledi
Son dakikalar geçmek bilmedi ama yarı finali gördük nihayetinde yarın öğlene doğru açılır konular kararlaştırdığımız üzere?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...