Maskeli Fedai
Favori Üye
Hayır ya..Sürpriz oy gelmiş
@Özgür gelecek mi bakalım.
Şuana kadar bu etkinliğimizde 48 oy rekorumuz oldu. Aynı oran olma olasılığı yüksek
Hayır ya..Sürpriz oy gelmiş
Şuana kadar bu etkinliğimizde 48 oy rekorumuz oldu. Aynı oran olma olasılığı yüksek
Evet yorulan ben oluyorum. Başa sardık gibi gibi 🤦🏻♀️Hayır ya..
Sana hafta sonu gelirim demiştim.Sürpriz oy gelmiş
İyi halt ettin. Oy verecek kimse kalmadıSana hafta sonu gelirim demiştim.
------
Pınar Deniz dedim.
Sonucun böyle olduğunu bilseydim oylamazdım. Oy kullandıktan sonra şok oldum zaten.İyi halt ettin. Oy verecek kimse kalmadı
------
Oy dilenmeye devam tabi oylayan olursa
Foruma ayda 1 gelen gelip Pınar dedi, Sherlock gelemiyor onu bile bile gel diye ısrar ettim ve o da Pınar dedi ki onu biliyordum. Senle düşün 3 oy durumu oldu artık kime oy dileneceğim bilmiyorum. Oy vermeyen düzenli aktif üyeler var gün boyu kim aktif olsa etiket edeceğimSonucun böyle olduğunu bilseydim oylamazdım. Oy kullandıktan sonra şok oldum zaten.
Hafta sonu girerim foruma dedim şimdi keşke girmeseydim dedim oylama yüzünden.
Aaa yok öyle sonradan kafaya göre değiştirme.@Dosi ben yanlış oy kullanmışım Hazal Kaya'ya oy verecektim....
He he öyle öyle.@Dosi ben yanlış oy kullanmışım Hazal Kaya'ya oy verecektim....
Merak etme senden daha çok anti Hazal'ımdır Bilmiyorum belki sen anti Hazal değilsindir deAaa yok öyle sonradan kafaya göre değiştirme.
SklgklsjgljlsjlkgHe he öyle öyle.
Şu hareketi bırak. Nekadar çırpındığımı görüyorsun. Eşitlik söz konusu iken ilerleme olmuyor.
Anti değilim ama daha önce kazanamasa bile finali gördüğü için üst tura çıkmasını istemem.Merak etme senden daha çok anti Hazal'ımdır Bilmiyorum belki sen anti Hazal değilsindir de
------
Sklgklsjgljlsjlkg
Hangi hareketi bırakayım?
Beren Saat ve Mine Tugay kadar güzel olmamasına rağmen yüksek oy almıştı bir önceki turda, bu turda da Hazal ile başa baş gitmeleri sinir bozucu. Hazal çünkü kendisinden çok daha güzel. Umarım Hazal çıkar bu gruptan.@Tolstoyevski ile toplantı aşamasındayız. Yeni bir sistem devreye girecek gibi @Emre Ozansoy @Aserat
Sonra nihai kararı açıklarız
2 oy hakkı olsun.Şimdi durum şöyle: son saate kadar eşitlik bozulmazsa anketi sıfırlıyoruz ve 24 saatlik bir oylama yapacağız. Yine eşitlik bozulmazsa bu iki isim yarı finale çıkacak ve 5 isim tek bir ankette toplanacak ve o ankette 2 isim üst tura çıkacak yani finalist olacak.
Tek oy mu 2 oy hakkı mı o kısmı henüz netleştirmedik.
@xdragxx @Maskeli Fedai @Aserat @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy (şuan konuya bakanlar olarak etiket ettim)
Ve Hazalcı @slhttnmtl Pınarcı @Tolstoyevski
Bizi bu duruma @bazinga soktu. Ne güzel eskiden düello olmadan üst tur yapıyordum
Laf ediyordun ama En Favori Dizi'de bu yüzden önceki turlara bakıyorum işte. Düello işi olunca mesele durduk yere karışıyor.Şimdi durum şöyle: son saate kadar eşitlik bozulmazsa anketi sıfırlıyoruz ve 24 saatlik bir oylama yapacağız. Yine eşitlik bozulmazsa bu iki isim yarı finale çıkacak ve 5 isim tek bir ankette toplanacak ve o ankette 2 isim üst tura çıkacak yani finalist olacak.
@xdragxx @Maskeli Fedai @Aserat @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy (şuan konuya bakanlar olarak etiket ettim)
Bizi bu duruma @bazinga soktu. Ne güzel eskiden düello olmadan üst tur yapıyordum
Bence hiçbir koşulda ikisi birden ikinci tura çıkmamalı.Şimdi durum şöyle: son saate kadar eşitlik bozulmazsa anketi sıfırlıyoruz ve 24 saatlik bir oylama yapacağız. Yine eşitlik bozulmazsa bu iki isim yarı finale çıkacak ve 5 isim tek bir ankette toplanacak ve o ankette 2 isim üst tura çıkacak yani finalist olacak.
Eğer ikinci ihtimal olursa ve 5 isim tek grupta toplanırsa, 2 oy hakkı olmalı. 1 ismi seçip 4 kişiyi elemek garip.Şimdi durum şöyle: son saate kadar eşitlik bozulmazsa anketi sıfırlıyoruz ve 24 saatlik bir oylama yapacağız. Yine eşitlik bozulmazsa bu iki isim yarı finale çıkacak ve 5 isim tek bir ankette toplanacak ve o ankette 2 isim üst tura çıkacak yani finalist olacak.