@slhttnmtl , parçanın 44 sn den başlayıp ile 57 saniyesine kadar olanını dinledin mi?Sonrasında ne demen gerekeni biliyorsun.
Bir çok Güzel 1 oy ile gitti. Final zamanı da böyle milleti etiket ede ede bir hal olmuştumAslında böyle durumlar cidden zor da ne bileyim Hazal gibi güzel birinin harcanmasına üzülüyorum, 2 kişi gelsin işte güzelce birisi kazansın
Resmen 13 saniyede yaşadığımı anlatmış@slhttnmtl , parçanın 44 sn den başlayıp ile 57 saniyesine kadar olanını dinledin mi?Sonrasında ne demen gerekeni biliyorsun.
Teşhis,tanı,tedavi.... ✍️Resmen 13 saniyede yaşadığımı anlatmış
2 oyla gitmesindense 1 oyla gitmesi daha iyi olurBir çok Güzel 1 oy ile gitti. Final zamanı da böyle milleti etiket ede ede bir hal olmuştum
Ahahahahahaha aman girme o mevzulara çıkamayız2 oyla gitmesindense 1 oyla gitmesi daha iyi olurEtkinlik işlerine merak salmıştım bir ara ama tecrübelerini söyleyince hiç de bana göre olmadığını anlıyorum
Aman aman zaten ne forum bir etkinlik daha kaldırır ne de ben, sevdiğim şeyler elenirse etkinliği bile bitirebilirim o yüzden ben böyle çook iyiyimAhahahahahaha aman girme o mevzulara çıkamayız
1 oy daha kötü bence2 oyla gitmesindense 1 oyla gitmesi daha iyi olurEtkinlik işlerine merak salmıştım bir ara ama tecrübelerini söyleyince hiç de bana göre olmadığını anlıyorum
Etkinlik yürüten kişi her ne kadar gönlünden biri geçse bile tarafsız olmalıdır.Sen etkinliğine darbe yaparsın.Sonuç;kendiliğinden lağvedildi.Aman aman zaten ne forum bir etkinlik daha kaldırır ne de ben, sevdiğim şeyler elenirse etkinliği bile bitirebilirim o yüzden ben böyle çook iyiyim
Aslında orası da mantıklı da işin sonucunu öyle düşününce her yol kötü işte1 oy daha kötü bence2 oy olunca en azından zaten kazanmayacaktı diyorsun ama 1 oy olunca ah sadece 1 oy yeterliydi diyorsun
Ben iyice bunaldım etkinlikten. Bitsin biraz ara vereyim. Aşırı yorulduğumu hissediyorum. Forumda oluncada durmuyorum konu açıp duruyorum. Hep durulacam diyorum ama 20-40 arası muhakkak konum oluyoraz kafa dinlemek iyi gelecek. Şarkı etkinliğine dinlenmiş olayım
Sence sadece şu konuya bakarak benim gönlümden sadece öyle birinin geçmesi mümkün müEtkinlik yürüten kişi her ne kadar gönlünden biri geçse bile tarafsız olmalıdır.Sen etkinliğine darbe yaparsın.Sonuç;kendiliğinden lağvedildi.
Kıvanç Tatlıtuğ final turu bile görmeden elenmişti. Aleyna Tilki de öyleAman aman zaten ne forum bir etkinlik daha kaldırır ne de ben, sevdiğim şeyler elenirse etkinliği bile bitirebilirim o yüzden ben böyle çook iyiyim
Bende ne tarafsız kura ne de sendeki kadar sabır varKıvanç Tatlıtuğ final turu bile görmeden elenmişti. Aleyna Tilki de öyleDizi etkinliğimde de favorim kazanmamıştı (bir önceki)
Okadar etkinlik yaptım. Sadece 1 tanesinde istediğim oldubi de kura ile kendi elimle çok sevdiğim yapımları yedim
Foruma bir kaç gün girmeme olarak dedimAslında orası da mantıklı da işin sonucunu öyle düşününce her yol kötü işte
Ara verirken kendini mi kısıtkayacaksın yoksa bildiğimiz ara mıGerçi hiç girmesen de yararına olacak gibi gözüküyor ama
------
Sence sadece şu konuya bakarak benim gönlümden sadece öyle birinin geçmesi mümkün müKendi kendime zarar vereceğime olan etkinliklere ne güzel katılıyorum işte, fazlasına ne gerek var.
Bende resmen günümü geçiriyorum, normal şartlarda sonbaharda falan günde 1 kez girer bakınır, yorum yapar, çıkardımForuma bir kaç gün girmeme olarak dedimyoksa foruma girip konulara el atmadığım oluyor.
Yönetimsel olarak sorumlu olduğum konularda olunca ara veremiyorum uzun. Zamanında rekorum 4 ay, en az ise haftalık muhakkak 2-3 gün girmezdim ama son 1 yıldır yürüttüğüm etkinlikler (kicktipp) ara vermeme engel olundu
Taraflı olsam Handeciğimi Ayça'ya yem etmezdimBende ne tarafsız kura ne de sendeki kadar sabır varHele dizilere daha yatkınım ve sevdiğim diziler bırak şampiyonluğu 3. tura bile çıkamazKendimi bu kadar tanımam güzel
Elinin ayarına çok teşekkür ediyorumTaraflı olsam Handeciğimi Ayça'ya yem etmezdimTuvana veya Aslı ile eşleştirip şans yaratırdım
Sen baya kaptırıyorsun gibi kendiniben de geçen sene şarkı etkinliğinde öyleydim çünkü yürüten başkasıydı. Kendim yapınca artık yine sakin olmaya çalışırım
Ayarım hiç iyi değilElinin ayarına çok teşekkür ediyorum
Genelde bugüne kadar etkinliklerde öyle çok favorim olmadı ama Hazal bu sene favorim olunca kendimi epey kaptırdımBundan ancak elenirse kurtulurum
Spor ile ilgili etkinlik olacak. Bu ay başlatırlar diye düşünüyorum@Dosi , düşünsene @xdragxx ligin en efsane oyuncusu kim diye etkinlik yapıyor, finale Alex ile Mesut kalıyor.@slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?