2021 Pınar Deniz ⚡ Hazal Kaya | Çeyrek Final | En Favori Güzel

Hangi güzel yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@slhttnmtl , parçanın 44 sn den başlayıp ile 57 saniyesine kadar olanını dinledin mi?Sonrasında ne demen gerekeni biliyorsun.

Reactions: slhttnmtl
2 oyla gitmesindense 1 oyla gitmesi daha iyi olur
Etkinlik işlerine merak salmıştım bir ara ama tecrübelerini söyleyince hiç de bana göre olmadığını anlıyorum
1 oy daha kötü bence
2 oy olunca en azından zaten kazanmayacaktı diyorsun ama 1 oy olunca ah sadece 1 oy yeterliydi diyorsun

Ben iyice bunaldım etkinlikten. Bitsin biraz ara vereyim. Aşırı yorulduğumu hissediyorum. Forumda oluncada durmuyorum konu açıp duruyorum. Hep durulacam diyorum ama 20-40 arası muhakkak konum oluyor
az kafa dinlemek iyi gelecek. Şarkı etkinliğine dinlenmiş olayım

Aman aman zaten ne forum bir etkinlik daha kaldırır ne de ben, sevdiğim şeyler elenirse etkinliği bile bitirebilirim o yüzden ben böyle çook iyiyim
Etkinlik yürüten kişi her ne kadar gönlünden biri geçse bile tarafsız olmalıdır.Sen etkinliğine darbe yaparsın.Sonuç;kendiliğinden lağvedildi.

Reactions: slhttnmtl
Aslında orası da mantıklı da işin sonucunu öyle düşününce her yol kötü işte

Ara verirken kendini mi kısıtkayacaksın yoksa bildiğimiz ara mı
Gerçi hiç girmesen de yararına olacak gibi gözüküyor ama

------

Etkinlik yürüten kişi her ne kadar gönlünden biri geçse bile tarafsız olmalıdır.Sen etkinliğine darbe yaparsın.Sonuç;kendiliğinden lağvedildi.
Sence sadece şu konuya bakarak benim gönlümden sadece öyle birinin geçmesi mümkün mü
Kendi kendime zarar vereceğime olan etkinliklere ne güzel katılıyorum işte, fazlasına ne gerek var.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Aman aman zaten ne forum bir etkinlik daha kaldırır ne de ben, sevdiğim şeyler elenirse etkinliği bile bitirebilirim o yüzden ben böyle çook iyiyim
Kıvanç Tatlıtuğ final turu bile görmeden elenmişti. Aleyna Tilki de öyle
Dizi etkinliğimde de favorim kazanmamıştı (bir önceki)
Okadar etkinlik yaptım. Sadece 1 tanesinde istediğim oldu
bi de kura ile kendi elimle çok sevdiğim yapımları yedim

Bende ne tarafsız kura ne de sendeki kadar sabır var
Hele dizilere daha yatkınım ve sevdiğim diziler bırak şampiyonluğu 3. tura bile çıkamaz
Kendimi bu kadar tanımam güzel

Reactions: Dosi and 12.Adam
Foruma bir kaç gün girmeme olarak dedim
yoksa foruma girip konulara el atmadığım oluyor.
Yönetimsel olarak sorumlu olduğum konularda olunca ara veremiyorum uzun. Zamanında rekorum 4 ay, en az ise haftalık muhakkak 2-3 gün girmezdim ama son 1 yıldır yürüttüğüm etkinlikler (kicktipp) ara vermeme engel olundu

Bende resmen günümü geçiriyorum, normal şartlarda sonbaharda falan günde 1 kez girer bakınır, yorum yapar, çıkardım
Sanırım sene sonuna kadar artık haftalık 2-3 gün girmeyi ben de deneyeceğim ki özlemiş de olayım

Reactions: Dosi
Bende ne tarafsız kura ne de sendeki kadar sabır var
Hele dizilere daha yatkınım ve sevdiğim diziler bırak şampiyonluğu 3. tura bile çıkamaz
Kendimi bu kadar tanımam güzel
Taraflı olsam Handeciğimi Ayça'ya yem etmezdim
Tuvana veya Aslı ile eşleştirip şans yaratırdım

Sen baya kaptırıyorsun gibi kendini
ben de geçen sene şarkı etkinliğinde öyleydim çünkü yürüten başkasıydı. Kendim yapınca artık yine sakin olmaya çalışırım

Elinin ayarına çok teşekkür ediyorum

Genelde bugüne kadar etkinliklerde öyle çok favorim olmadı ama Hazal bu sene favorim olunca kendimi epey kaptırdım
Bundan ancak elenirse kurtulurum

Reactions: 12.Adam and Dosi
Elinin ayarına çok teşekkür ediyorum

Genelde bugüne kadar etkinliklerde öyle çok favorim olmadı ama Hazal bu sene favorim olunca kendimi epey kaptırdım
Bundan ancak elenirse kurtulurum
Ayarım hiç iyi değil
En Favori Üye'de de @Tolstoyevski 'yi rakibim yapmıştım

Sevmediğim isimler elendiği için bu turlar rahatım. Ama bakma sen, bu grupta senle aynı heyecanı yaşıyorum ama umudum yok

Bu arada bence avatarın harika. İnsanın gönlü açılıyor

------

@Dosi , düşünsene @xdragxx ligin en efsane oyuncusu kim diye etkinlik yapıyor, finale Alex ile Mesut kalıyor.
@slhttnmtl
Spor ile ilgili etkinlik olacak. Bu ay başlatırlar diye düşünüyorum

Alex kazanırdı bu ikiliden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...