2021 Pınar Deniz ⚡ Hazal Kaya | Çeyrek Final | En Favori Güzel

Hangi güzel yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama yine zevksiz bir oylama yapmışsın

Hande Erçel için final adayı dedin ama bence tüm mavi gözleri ona tercih ederdin
Zevksiz mi ahahaha iyi güldüm... Benim sanatsal ve sabarsal zevklerim asla ve asla gömülemez...

Bu konuda net bir şey diyemeyeceğim... Hande Erçel'i tüm mavi gözlere tercih etmezdim ama sanki... Mesela Hazal Kaya ile çarpışsa yine Hande derdim...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Her tur illa bizi uğraştıran gruplar olacak. Bu turun bizi bekletecek grubuda bu olacak gibi
ama bellide olmaz. Bi 5 kişi daha oylama yaptımı durum netleşebilir ve ozaman etiketleme derdine girmeyiz

Reactions: Tolstoyevski

Son 8'e kalacak neyi var cidden anlamadım. Ya xdragxx fotolara bak ön yargılı davranma dedim vallahi anlamadım billahi anlamadım.

Reactions: 12.Adam
Ben kısa bir yazı yazmıştım aslında foto sadece örnek olması açısındandı

Tek karar mercii gibi davranmıyorum ama kendi açımdan son 8e kalacak kadar güzel olmadığını dile getiriyorum sadece....
Aynen güzellik göreceli olduğunun farkında değildim sen diyince farkında oldum
kasmayın bu kadar şurda gırgırına yazıyoruz çoğu şeyi niye destan yazdın ki bu kadar

Ofansif mizah seviyorsan ki ben de bazı türlerini severim bu yaptığım çok hafif kalıyor

İşte ben işin tamamen gırgırındyım
Sonuç olarak kendim de Brad Pitt falan değilim maksat anketler biraz kızışsın o kadar.

Reactions: 12.Adam
Aynen mizah değil tamamen algı

Keşke olsam eğlenceli iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...