BesaleT
Emekli
Nasıl böyle bi şey yaptın. 😱Da Vinci önerilerimde yok çünkü birkaç bölüm izleyip bıraktım diziyi.
😱
Nasıl böyle bi şey yaptın. 😱Da Vinci önerilerimde yok çünkü birkaç bölüm izleyip bıraktım diziyi.
Düşkünlük demeyelimde, şans tanımak istiyorum. Şöyle açıklarım şu durumu:Polisiyeye düşkünlük var herhalde sende.
Bu kadar şaşılacak bir şey yok.Nasıl böyle bi şey yaptın. 😱
😱
Nasıl şaşırmıyım Da Vinci's Demons sevilmez mi ya çok çabuk pes etmişsin.Bu kadar şaşılacak bir şey yok.
Yeteri kadarını izledim.Nasıl şaşırmıyım Da Vinci's Demons sevilmez mi ya çok çabuk pes etmişsin.
@sürgünüm Da Vinci'ye ne ara başladı
Da Vinci'yi izlemedim Homeland ve Boardwalk Empire'den sonra başlayabilirim önce bu dizileri izleyeceğim. Özellikle de Homeland'ı bir kaç gün sonra başlarım.It's Always Sunny in Philadelphia haricinde hepiciği zilediğim diziydi Fargo haricinde diğer dizileri çok sevmiştim Fargo'ya dizi denmez aslında, hikayesi belli birşey zaten
Homeland için geçmiş sezon yorum konusu da açayım o zaman 1-2 gün içinde.Da Vinci'yi izlemedim Homeland ve Boardwalk Empire'den sonra başlayabilirim önce bu dizileri izleyeceğim. Özellikle de Homeland'ı bir kaç gün sonra başlarım.
Çok iyi olur, teşekkürler.Homeland için geçmiş sezon yorum konusu da açayım o zaman 1-2 gün içinde.
@sokak sanati öyle diyince izledin sandım Zaten 1 sene var onaDa Vinci'yi izlemedim Homeland ve Boardwalk Empire'den sonra başlayabilirim önce bu dizileri izleyeceğim. Özellikle de Homeland'ı bir kaç gün sonra başlarım.
@sokak sanati ile bir ara konuşmuştuk, izlemeyi düşündüğüm dizilerden demiştim. O zamandan beri dizi üzerine konuşmadık, izlediğimi sandı herhalde.@sokak sanati öyle diyince izledin sandım Zaten 1 sene var ona
Anladım Ne edip eyle ama Homeland'in yeni sezonunda bizle ol@sokak sanati ile bir ara konuşmuştuk, izlemeyi düşündüğüm dizilerden demiştim. O zamandan beri dizi üzerine konuşmadık, izlediğimi sandı herhalde.
It's Always Sunny in Philadelphia haricinde hepiciği zilediğim diziydi Fargo haricinde diğer dizileri çok sevmiştim Fargo'ya dizi denmez aslında, hikayesi belli birşey zaten
@sokak sanati ile bir ara konuşmuştuk, izlemeyi düşündüğüm dizilerden demiştim. O zamandan beri dizi üzerine konuşmadık, izlediğimi sandı herhalde.
Hepsini birden nasıl izleyeyim, tam başlayacaktım Six Under Feet ve Sherlock girdi araya.İzliyor demiştin sen bana.
Aynen izlediğini biliyordum. Neden izlemedin.
Hepsini birden nasıl izleyeyim, tam başlayacaktım Six Under Feet ve Sherlock girdi araya.
Davinci dizisinin senden duymuştum , Dizi çok mu güzel ?Fargo'ya zaten katlanıyoruz şuan. Devam edelim ama drama palisiye tarzını sevebileceğimi düşündüm dizilere göz atarken. Uzunca boş vakitlerimin olduğu dönemde yani 2 hafta sonra şu dediğin iki diziye bakayım.
Ray Donovan ve True Detective'e bakarız.
Bu arada @OzaN Davinci kaçıncı önerilerinde olacak. Burada olmalıydı.