Aralık olsa iyi olurmuş. Neyse ben yine de Kasım'a kadar size yetişmeye çalışırım.Ekim'de, hadi ilk 4 bölümü de kaçırmış olsan Kasım olur sana.
Aralık olsa iyi olurmuş. Neyse ben yine de Kasım'a kadar size yetişmeye çalışırım.Ekim'de, hadi ilk 4 bölümü de kaçırmış olsan Kasım olur sana.
Bir alttaki diziye kaymış gözüm, B99 cidden kötü bir isim, dışardan birini hiç gel izle demiyor. Şansın tutupta denemişsin bence.Orphan Black 50-60 değil 40 dakika.
B99 adını ekibin çalıştığı polis istasyonundan alıyor. Bence güzel isim, hem kulağa hoş geliyor hem de iyi bir kısaltma sahibi. Etkinlik düzenleyebiliriz diğer isteyenlerle birlikte.
boardwalk a başlayıpda devam edemeyen sadece ben değilmişimAralarından tek Baordwalk Empire'a başladım beğenmedim. tek bölüm izledim ama devam edebilirim. İlk başlarda sıkar demişsin çünkü.
Viking'e başlayacaktım ancak @OzaN 2. sezonda öyle bir kötülediki diziyi bırakmıştım. Şimdide tam tersini diyor. Başlayabilirim.
Orphan Black ise listemde var şuan. Başlayalım onada.
Eline sağlık.
orphan black, shameless ve vikings üçüde harika diziler
homeland benlik değil ..
boardwalk empire ı izleyememiştim sanırım ilk bölümü izleyip bırakmıştım bir türlü devamı gelmedi bir daha deneyeyim bari @OzaN anlattığına göre iyidir sanırım
boardwalk a başlayıpda devam edemeyen sadece ben değilmişim
aynen aynenİlk bölümü izlemiştim devamına katlanamayacağım demiştim ama övüp övüp duruyorlar. Sanırım biraz daha devam etmeliyim.
Dene bnce her bolum ilk 2 bolumu izlenmeyi hakeder benceaynen aynen
ilk bölümü izleyince benden bu kadar dedim bir daha ikinci bölüme geçiş yapamadım
belkide dizi ikinci bölüm açılıyordur bende bir şansımı deniyim
Bende Ozan dedi diye birde Gundix çok övdü diye devam edeceyim gibi.aynen aynen
ilk bölümü izleyince benden bu kadar dedim bir daha ikinci bölüme geçiş yapamadım
belkide dizi ikinci bölüm açılıyordur bende bir şansımı deniyim
Yok ilk 3 bölüm izledim ya ondan En azından bakmadım demicemBoardwalk Empire'a mı başladın mı? 😱
😱
Senin kesinlikle izlemen gereken Homeland Bi bölüm izlesen dahi yeter Rectify ve Utopia'dan sonra onu bi dene derimorphan black, shameless ve vikings üçüde harika diziler
homeland benlik değil ..
boardwalk empire ı izleyememiştim sanırım ilk bölümü izleyip bırakmıştım bir türlü devamı gelmedi bir daha deneyeyim bari @OzaN anlattığına göre iyidir sanırım
boardwalk a başlayıpda devam edemeyen sadece ben değilmişim
işte izleyeceğimde fırsat gelmiyor bir türlü şimdi rectify biter utopia biter strain biter sfu kalır o biter başka bişey çıkar homelanda sıra gelmiyorYok ilk 3 bölüm izledim ya ondan En azından bakmadım demicem
Senin kesinlikle izlemen gereken Homeland Bi bölüm izlesen dahi yeter Rectify ve Utopia'dan sonra onu bi dene derim
Strain'de haftalıksın Al sıkıntının birisi gitti bile SFU'yuda günlük 1 bölüm izlersen hayda hayda sığdırırsın programınaişte izleyeceğimde fırsat gelmiyor bir türlü şimdi rectify biter utopia biter strain biter sfu kalır o biter başka bişey çıkar homelanda sıra gelmiyor
aman anlatma mutalaka izleyeceğim izlediğim diziler azalınca mecburen birine başlamam lazım ya boardwlk olur yada homelandStrain'de haftalıksın Al sıkıntının birisi gitti bile SFU'yuda günlük 1 bölüm izlersen hayda hayda sığdırırsın programına
Şimdi sana diziyi övsem mi yoksa gerçeği oldugu gibi mi aktarıp senden papara mı yesem
Boardwalk izleyip beğenmedim demişssinaman anlatma mutalaka izleyeceğim izlediğim diziler azalınca mecburen birine başlamam lazım ya boardwlk olur yada homeland
bir bölüm izledim sevmedim ikinciye geçemedimBoardwalk izleyip beğenmedim demişssin
Bende ilk 3 bölüm filan izlemiştim ama sıkılıp devam edemedimbir bölüm izledim sevmedim ikinciye geçemedim
ama anlatılanlara bakılırsa iyi gibi duruyor ben niye sevmedim yada konumu acaba ikinci bölümde açılıyor benmi kaçırdım diye aklıma şüpheler düştü
yarıda bıraktığım dizi sayısı çok azdır bir sopranos u hatırlıyorum herkesin övdüğü ama benim bir türlü sevemediğim ...Bende ilk 3 bölüm filan izlemiştim ama sıkılıp devam edemedim
tamam izleriz netten@destere gri tonunun filmi gelecekmis izlersin sen turkiyeye gelmez ama netten izlersin tam senlik
Homelandede bakmayi dusunuyorum