Süpermiş benden de sana hediye!Teşekkürler @Yiğitt hediyeler de güzelmiş Kanal D hariç. ilk kez bir kulübe girdiğimi tam sayıdayken fark ettim sanırım.
Ayrıca hediye geleneği çıktıktan sonraki ilk kulübüm sanırım, hediyeleri bekliyorum.
Oo herkes kendi kanalını hediye ediyor.Süpermiş benden de sana hediye!
Teşekkürler hediye için.Tebrikler @OzaN, nice güzel konulara.
Bu arada ilk defa " " smiley'sini kullanmışsın, gözümüzden kaçmadı.
http://geekgirlworld.com/wp-content/uploads/2016/04/******-1-820x510.jpe
Dexter ve Debra'nın bu fotosuna bayılıyorum. Sana özel haa.Teşekkürler @Yiğitt hediyeler de güzelmiş Kanal D hariç. ilk kez bir kulübe girdiğimi tam sayıdayken fark ettim sanırım.
Ayrıca hediye geleneği çıktıktan sonraki ilk kulübüm sanırım, hediyeleri bekliyorum.
Teşekkürler yalnız uzun bir hediye olmuş yaklaşık 7 dakika.Tebrik ederim @OzaN 10.000 konu müthiş başarı
Hediyem herkesten farklı olsun dedim İnşallah beğenirsin
Bu arada hazır fırsatını yakalamışken sorayım 46 da yorumlarını göremiyoruz izliyor musun hala
Harika, teşekkürler.
Bol Breaking Bad'li bir kutlama olmuş teşekkürler.10bin oldugunu duyduğum zaman
Duyduktan sonra
Tebrikler @OzaN Nice nice 10binlere
Bu da hediyen
duvar kağıdı yaparsın 1080p
Got yapıcaktım da BB'yi çok daha seviyorsunTeşekkürler yalnız uzun bir hediye olmuş yaklaşık 7 dakika.
Son iki bölümü izleyemedim ama bırakmadım bu ara yoğunum. Gelecek hafta yeniden izlemeye başlayabilirim gibi gözüküyor.
Harika, teşekkürler.
Bol Breaking Bad'li bir kutlama olmuş teşekkürler.
İkisi de candır, ikisi de kabulüm.Got yapıcaktım da BB'yi çok daha seviyorsun
Teşekkürler, inşallah, yalnız fotoda tanımakta zorlandım.Tebrikler @OzaN nice konulara. Sana resimli şarkılı bir hediye paketi, tadını çıkar.
İnşallah Eurovision'a katılırız bir gün kendisiyle.
Aldığım en kötü hediye ama teşekkürler yine de.aaa madem herkes kanalını hediye ediyor bende edeyim hemde içinde dizileriyle birlikte @OzaN tebrikler
1 yıl öncesinin resmiymiş demek ki çok değişken birisi benim bir suçum yok bu konuda.Teşekkürler, inşallah, yalnız fotoda tanımakta zorlandım.
Fotoda değişik çıkmış makyajı falan, problem yok tabii.1 yıl öncesinin resmiymiş demek ki çok değişken birisi benim bir suçum yok bu konuda.
Bir de bunu deneyelim al sana güncel resim.