Ozan Kabak Yeniden Premier Lig'de!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1630354705655.png

Ozan Kabak yeniden Premier Lig'e transfer oldu!

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Liverpool forması giyen Ozan Kabak'ın yeni sezonla birlikte takımı Norwich City oldu. Norwich City, kiralık olarak kattığı Ozan Kabak için 4 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. İngiliz ekibi 10-15 milyon euroluk bir satın almayla Ozan Kabak'ı sezon sonunda transfer edebilecek.

• İlginç
Reactions: xdragxx
Premier Lig'de muhtemelen küme düşecek bir takıma gitti ama yine de keşke GS'ye gelseydi diyemiyorum çünkü Premier Lig'de küme düşecek takıma gitmesi bile GS'den hatta herhangi bir Süper Lig kulübünden daha fazla gelişimine katkı sağlayacaktır...

Yine de Liverpool'dan Norwich'e düşüşü oldukça üzücü. Bari orta sıra bir Premier Lig takımına gitseydi, ki gidebilirdi de seviyesi gayet yeterliydi..

Liverpool'dan Norwich'e gitmesi düsüs olarak görünse de hala Premier Lig'de oynuyor, aktif ve iyi bir lig. Norwich düsük takim olsa da bizim takimlarin hepsini elinde oynatir.

Hayirli olsun.

Bu arada @Araf fotograf yorumun kahkaha attirdi. :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Her şeyi anlarım da, üçüncü fotoğrafın paylaşılması ilginç. Çok saçma bir fotoğraf. :A

Daha geçen sene Liverpool'daydım. Şimdi nereye düştüm böyle bakışı o :A

Ozan Liverpool seviyesinin oyuncusu değildi maalesef. Ama oradan en azından orta seviye bir Premier Lig takımına veya başka lige transfer olsa iyi olurdu. Muhtemelen küme düşecek bir takıma transferi kötü oldu o açıdan.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Daha geçen sene Liverpool'daydım. Şimdi nereye düştüm böyle bakışı o :A

Ozan Liverpool seviyesinin oyuncusu değildi maalesef. Ama oradan en azından orta seviye bir Premier Lig takımına veya başka lige transfer olsa iyi olurdu. Muhtemelen küme düşecek bir takıma transferi kötü oldu o açıdan.
Leicester City ile adı anıldı, Fransa Ligi takımlarıyla adı anıldı, Torino ile de adı anılıyordu Serie A'da ve gide gide Premier Lig'in Norwich City takımına gitti. Teemu Pukki ile iyi anlaşırlar. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE