Ozan Güven: "Ben Evimde Rahat Edemezsem, Nereye Gideyim"!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,371
Puanı
1,060
1586683537481.png

Ünlü oyuncu Ozan Güven: "Ben evimde rahat edemezsem, nereye gideyim."!

Babil dizisiyle ekranlara dönen ünlü oyuncu Ozan Güven geçtiğimiz günlerde mahallesinde köpeğini gezdirmeye çıkarmıştı ve bu esnada gazetecilere yakalanan Ozan Güven kendisine: "Cem Yılmaz’ın bahçesinde yangın çıktı " diyen muhabire "Banane lan Cem’den, kapatın kamerayı, çekmeyin, kapatın" yanıtını vermişti.

Bu olanların ardından açıklama yapan ünlü oyuncu: "Evin önü mahrem durumlar… Zaten ben iş dışında herhangi birisinin elinde mikrofon ve kamera olması hasebiyle her şeyine cevap vermek zorunda değilim. Hiçbir zaman da vermedim. Evin önünde kurmayın kampı. Ben evimde rahat edemezsem, nereye gideyim? Evin önünde bekleme durumları artık bitsin. Bunun hiç kimseye faydası yok. Bundan hoşlananlar vardır, onlarla yapabilirler, sonuçta meslekleri… Ben zaten sürpriz sevmiyorum." diye konuştu.

Oyuncuyla menajeri vasıtasıyla iletişime geçip, röportaj şeklinde bir şeyler sorabilirsiniz uzaktan da olsa ama diğer türlü izinsiz soru sormak doğru değil. Ünlü ama o da insan, kendini rahat hissetmeye hakkı var.

Adam konuşmak istemiyor, kapısının önünde ısrarla soru sormaya çalışıyorlar. Adam haklı isyanında.

Ne kadar da haklı, evinde mahallesinde de rahat edemeyecekse napsın bu adam.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy