Ozan Akbaba’nın Yeni Dizisi Belli Oldu: Çırak

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,419
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Ozan Akbaba'nın yeni dizisi belli oldu.

Son olarak 'Ben Bu Cihana Sığmazam'da izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, SO Medya'nın yapımcılığını, Ozan Uzunoğlu'nun yönetmeliğini, Birol Tezcan ve kendisinin senaristliğini üstlendiği 'Çırak' dizisinin çekimlerine başladı.

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii'de izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosu ise önümüzdeki günlerde duyırulacak.

Çırak, yakında tabii'de!

Dizinin kadrosunda : Erol Babaoğlu, Kürşat Demir, Barış Yalçın, Ali Savaşçı ve Elshan Orujon yer alıyor

Kadın başrol için de Damla Sönmez'in adı geçiyormuş.

Dizinin kadrosunda : Erol Babaoğlu, Kürşat Demir, Barış Yalçın, Ali Savaşçı ve Elshan Orujon yer alıyor

Kadın başrol için de Damla Sönmez'in adı geçiyormuş.
Aha, Damla Sönmez'in adı mı geçiyormuş. Şans vermem için yeterli bir sebep.

Reactions: Dante
Aha, Damla Sönmez'in adı mı geçiyormuş. Şans vermem için yeterli bir *sebep.
* . al benden de o kadar...

bi cirpida performanslarini A klas ve cok yonlu buldugum aktris oyuncular listemi de yeri gelmisken paylasayim 😛

damla sonmez ,gokce bahadir ,demet akbag, merve dizdar , evrim alasya, ayca bingol, funda eryigit, cansu dere, demet evgar, ozge ozpirincci ,,melisa sozen ,selen ucer, tulin ozen ,burcu biricik . . .
bu 14lu - kadin oyuncular listem de ilk siradalar uzun suredir.
unuttuklarim elbette var. ilk aklima gelenleri yazayim dedim.

basa donersek ,

kadro da olursa mutlaka izlyecegim bir is olur. bekleyip gorelim .

Damla Sönmez, Gökçe Bahadır, Demet Akbağ, Merve Dizdar, Funda Eryiğit, Cansu Dere,Demet Evgar, Özge Özpirincci, Tülin Özen ve Burcu Biricik.. Bunlar ortak begenilerimiz..

Tabi izlemesi daha sonra yapıma göre değişebiliyor. Bu arada buraya koyabilecegim 4/5 kişi daha var. Örnek; Burçin Terzioğlu.

begeni skalamizin bu kadar benzestigine memnun oldum,ayrica da sasirdim .surpriz oldu 😛 .

evet burcin de unuttuklarim dan. iyi hatirlattin.

yapim konusu da nuanslar dan elbette. misal sahsen fazla kasvetli bir isi normal de izlemem,
sayet ust duzey oyunculuk ibaresi var ise,
misal *ozge nin ''kadin'' dizisi,,, <gibi gibi>
salt solo oyuncu performans senligini kacirmamak adina bi sekilde izliyorum projeyi ( gerci kadin da *caner'i de izlemek ayni hissiyat benim adima,cok begendigim oyunculardan kendisi ). .. ayni sey omer dizisi *gokce icin de gecerli.
*damla nin aziz dizisini(diger kadin oyuncu performans olarak fazla duz kaldi) kendisinin performansi icin izledigim gibi. . .
ornekler cok.

Reactions: Hobbit
Ben bu konuda tarih ile alakalı bir dizi ise izlememeye çalışıyorum. Ama iyi bir dönem dizisi ise o zaman bir kez daha düşünüyorum. Örn: Hilal Altınbilek. O dönem Bir Zamanlar Çukurova da oynuyordu ama bana çok yavaş ve kasvetli geldiği için izlemedim. Tâbi 5 sene sürdüğü için sonrasında değişmiş olabilir durumlar, onlardan haberim yok..

anladim.

*aziz dizisi donem dizisiydi. damla disinda murat yildirim oldugundan buyuk beklenti ile baslamistim. damla yine cok saglam ve kaliteli oynuyordu,keza murat da.

sanal vs shipleme yuzunden(diger aktris) ,kendisinin rolu arka plana atildi, bariz yazilimsal hatali bir karar haliyle kimi izleyiciyi kacirdi. . .ben de birakanlardanim .
zaten damla nin durumundan sonra da > dizi fazla devam edemedi.

donem dizilerin den karadayi hosuma gitmisti.

Reactions: Hobbit
Bu platform için yapılan her proje bana boşaymış gibi geliyor.

Çukurun 3.sezonunu mutlaka ama mutlaka izle. Kesin izle hatta 😂 Damla ve Aras karşılıklı döktürdüler her bölüm. Sonrasında Damlanın kariyer planlama hataları.. Aziz başlangıcıydı. Kendini harcatıyor boş dizilerle

Reactions: Dante and Alemdar
oncelik -selamlar sevgili polat sasmaz forumdasim.

samimi soylemek gerekirse ; cukur dizisini baslangic dan itibaren *dedigin sezona dek pek izlememistim. . .anca evde acikken ortama ayak uydurup goz ucu bakardim oda da bulundugum anlar
.

derken, dedigin gibi *3.sezon damla sonmez giris haberini alir almaz diziyi beklemeye baslamistim. <> oncesi ,ilk 3 sezon ozetini de evdekiler den bi on dakika dinleyip olayi idrak edip damla li sezona hazir sekilde giris yaptim......
<dedigin gibi karsilikli mukemmel paslasmalar ile dogal oyunculuk resitali sundular. en begendigim basi ceken sahnelerden peak olan hangisidir dersen ; aras'in eve girip damla'yi tasidigi sahne. harika bir pasaj di bastan sona.

*aziz secimine bende sasirmistim. zaten o ve murat
'in begendigim ve bildigim oyunculuklari olmasa diziye baslamam zor olurdu. ki, zaten damla cikinca pek albenisi kalmadi dolayisiyla izlemeyi de biraktim.

damla ozelinde - acikcasi *sinema projelerini gozum kapali oneririm es dosta.... misal, sibel, deniz seviyesi filmleri ilk aklima gelen.

*dizi olarak aslen * eski islerinin yeri bende ayridir. misal, gece gunduz , bir ask hikayesi,,,,gibi gibi.

digital is saygi dizisinin 2.sezonunu henuz izlemedim,orada da yer almis.
vakit ayirip izlemeyi dusundugum bir is.saygi.
ozellikle ilk sezonu icin konusursam - 10/7.5
------

Ekli dosyayı görüntüle 125619

@serhatt için özel bir resim... Ozi yeni imajıyla
*konusanlar programina konuk oldugunda dogal halini ilk defa izlemistim.
asiri cekimser, sakin, yeri geldi mi konusan vs. cok begenmistim tarzini.

ustteki ekledigin foto tipki benim imajla birebir 😛
kendisiyle giyim olarak ayni trendi takip ediyoruz sanirim.

Son düzenleme:
Reactions: Alemdar
Gece Gündüz dedin gözlerim doldu ya. Benim çocukluk efsanelerimdendir. Orda da oynamıştı evet. Ama Çukur EfYam apapayrı olay benim için benim gibi birine bile hiç düşünmediğim bir olayı sevdirdiler.