oncelik -selamlar sevgili polat sasmaz forumdasim.
samimi soylemek gerekirse ; cukur dizisini baslangic dan itibaren *dedigin sezona dek pek izlememistim. . .anca evde acikken ortama ayak uydurup goz ucu bakardim oda da bulundugum anlar
.
derken, dedigin gibi *3.sezon damla sonmez giris haberini alir almaz diziyi beklemeye baslamistim. <> oncesi ,ilk 3 sezon ozetini de evdekiler den bi on dakika dinleyip olayi idrak edip damla li sezona hazir sekilde giris yaptim......
<dedigin gibi karsilikli mukemmel paslasmalar ile dogal oyunculuk resitali sundular. en begendigim basi ceken sahnelerden peak olan hangisidir dersen ; aras'in eve girip damla'yi tasidigi sahne. harika bir pasaj di bastan sona.
*aziz secimine bende sasirmistim. zaten o ve murat
'in begendigim ve bildigim oyunculuklari olmasa diziye baslamam zor olurdu. ki, zaten damla cikinca pek albenisi kalmadi dolayisiyla izlemeyi de biraktim.
damla ozelinde - acikcasi *sinema projelerini gozum kapali oneririm es dosta.... misal, sibel, deniz seviyesi filmleri ilk aklima gelen.
*dizi olarak aslen * eski islerinin yeri bende ayridir. misal, gece gunduz , bir ask hikayesi,,,,gibi gibi.
digital is saygi dizisinin 2.sezonunu henuz izlemedim,orada da yer almis.
vakit ayirip izlemeyi dusundugum bir is.saygi.
ozellikle ilk sezonu icin konusursam - 10/7.5
------
*konusanlar programina konuk oldugunda dogal halini ilk defa izlemistim.
asiri cekimser, sakin, yeri geldi mi konusan vs. cok begenmistim tarzini.
ustteki ekledigin foto tipki benim imajla birebir
😛
kendisiyle giyim olarak ayni trendi takip ediyoruz sanirim.