Ozan Adminin Şifresini Ele Geçirseydiniz Ne Yapardınız ?

Ayrıca forumun ara ara çökmelerini engellemeye çalışırdım. :( Tabii yanlış anlaşılmasın emin OzaN admin de uğraşıyordur. :D

ilk yapacağım iş bir duyuru yayınlamak olurdu ..????

geçen bıldır ocak ayında destere gibi değerli özverili çalışkan acayip derecede zeki çevik ve ahlaklı dünyanın bir numaralı dehasına geçen sene yaptığımız haksızlıktan dolayı 70 milyon türk seyircisi ve 7 milyar dünyalı vatandaş önünde kendisinden binlerce kez özür diliyorum.... ben bu hatayı yapacağıma @xemrexxx e roket takıp aya yollasam daha iyiydi.. yaptığım hatayı nasıl düzeltirim diye düşünmekten kafayı sıyırma aşamasındayım ama bir çözüm yolu buldum bundan sonra kendimi adminlikten azlediyorum destereyi admin olarak yetkilendiriyorum ve buda yaptığım hatayı tam karşılamayacağından kendimi 6 ay banlıyorum

hadi hayırlı işler arkadaşlar, ben @OzaN :)

ilk yapacağım iş bir duyuru yayınlamak olurdu ..????

geçen bıldır ocak ayında destere gibi değerli özverili çalışkan acayip derecede zeki çevik ve ahlaklı dünyanın bir numaralı dehasına geçen sene yaptığımız haksızlıktan dolayı 70 milyon türk seyircisi ve 7 milyar dünyalı vatandaş önünde kendisinden binlerce kez özür diliyorum.... ben bu hatayı yapacağıma @xemrexxx e roket takıp aya yollasam daha iyiydi.. yaptığım hatayı nasıl düzeltirim diye düşünmekten kafayı sıyırma aşamasındayım ama bir çözüm yolu buldum bundan sonra kendimi adminlikten azlediyorum destereyi admin olarak yetkilendiriyorum ve buda yaptığım hatayı tam karşılamayacağından kendimi 6 ay banlıyorum

hadi hayırlı işler arkadaşlar, ben @OzaN :)

uzaylı hatunlar daha güzel diyorlar gidip görmekte yarar var :)

Forumu teknik bakimdan nasil ileri götürebiliriz kesfetmeye calisir, daha sonra kendi üyeligimden aynstaynlik yapip OzaN'a bulduklarimi bildirirdim :A

Ozani geri donusumsuz banlardim

Xolo Q800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gereksizleri banlardım forumu kafama göre düzenlerdim :D

Herkesi banlardım tek ben kalırdım forumda, ayrıca da şifresini değiştirirdim. :)

Birinden habersiz ona aid bir şeyi kullanamam :) ama kendi mesaj sayımı 50.000 falan yapmak isterdim :A