OzaN Admin Kaçırıldı UMUT - BÜYÜK FİNAL

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,103
Puanı
1,060
Frank Woods benim yayınlamamı rica ettiği için ben yayınladım. Şuan o banlı :)

Duygusuz: Admin olacak kişi: LeqeND KiLLeR

Forumdaki en tecrübeli isimlerden biri olduğu için admin olarak görevlendirildi. Hayırlı olsun.

Emreemreu: Doğru olan buydu zaten. Tebrikler.

Fks14: ...

Duygusuz: Fks14? Sen bir şey demeyecek misin?

Fks14: Hayır.

Fks14 toplantıyı terk eder.

Emreemreu: Umarım doğru olanın bu olduğunu en yakın zamanda anlar...

LeqeND KiLLeR: Teşekkürler hepinize.

Emreemreu: Ne? Fks14'ü tutuklamışlar mı? Ne diyorsun sen?

Kreys: Evet... OzaN'ı kaçıran yapılanmanın başında o bulunuyormuş... Admin olmak istiyormuş olamayınca da bir saldırı daha yapacakken polis yakaladı.

Emreemreu: Aman Allah'ım... Bunu... Bunu nasıl yapar?

LeqeND KiLLeR: Ne derim biliyor musun? Bütün forum toplanalım... OzaN'ı, OzaN'ı kurtarmak için ölenleri diğer tüm kaybettiklerimizi hatırlayalım, onları yad edelim, eski günlerden konuşuruz. Yeni, eski tüm üyeler bir araya gelelim. Bugün forumumuz Türkiye'nin en büyük forumu... Alexa'ya göre bir zamanlar ilk 200.000 için mücadele ederken şimdi dünyada ilk 4000, Türkiye'de ilk 50'deyiz... Keşke bugünleri OzaN da görseydi...

Emreemreu: Doğru söylüyorsun, destek veririm.

LeqeND KiLLeR: Ne güzel oldu bu toplantı, forum olarak bağlarımızı güçlendirdik...

Kreys: Bir mektup geldi, LeqeND KiLLeR. Bakıver hele.

LeqeND KiLLeR: Garip... Acaba kimden geldi? Okuyayım bakalım:

Ben OzaN;

Yıllardır bu mektubu yazacağım günü düşündüm... Hep bunu düşledim, bunun hayaliyle yaşadım, hayata tutundum... Yıllarca o yanan evde, bizim öldüğümüz ve sonra yakıldığını sandığınız evde, ben ve yanımdaki gizli kişi ' Fks14 ' yoktu. Orada ölenler biz değildik... Fks14 beni aldı, yıllarca esir tuttu, kimseyle görüştürmedi, geçen gün yakalandı, adamları da alınmış, o sırada ben de kurtuldum oradan... Sonra düşündüm ve yıllardır hayal ettiğim mektubu yazdım. Çok sevdiğim, biricik forumuma dönmek istiyorum artık...

Emreemreu: Kimdenmiş Emre?

LeqeND KiLLeR: OzaN'dan...

Emreemreu: Ne?

Emreemreu bayılır... Birkaç dakika sonra kendine gelir... Şok ile Kreys, LeqeND KiLLeR ve Emreemreu giderler. Diğerleri kalır...

LeqeND KiLLeR: OzaN! OzaN!

Emreemreu: OzaN, biz seni... Biz seni çok özledik, özleminle yıllarca bekledik... Hiç dönmeyeceksin sandık OzaN...

Kreys: Adminim...

Herkes ağlamaya başlar.

OzaN: Ben de sizi çok özledim... Sizi ve forumumuzu... Uğur'u... Diğer bütün üyeleri... Yeni üyeler ile de tanışmak isterim...

LeqeND KiLLeR: Gel, gidelim bizi bekliyorlar...

LeqeND KiLLeR: Şu Cevahir... Aramıza 2012 başında katıldı... Sağındaki Uğur... Uğur adminin adaşı...

LeqeND KiLLeR sırayla tüm yeni üyeleri tanıttı.

OzaN: Bugünleri görmek ne güzel... Forumumuz Türkiye'nin en iyi forumu... En önemlisi çok kuvvetli bağlarımız var... Asıl meselenin dostluk olduğunu bütün dünya bizim sayemizde öğrendi... Forum üyelerinden öteyiz biz birbirimiz için... Bazen birbirimizi kırabiliriz... Hepimiz insanız. Ama asıl birbirimize olan saygı ve sevgimiz devam ettiği sürece bunları aşacağımızdan eminim...

LeqeND KiLLeR: Ne bekliyoruz? Artık şu pastayı kesmeye ne dersiniz?

OzaN: Keselim... Daha güzel günlere...

Son düzenleme:
Valla ilk okumaya başlarken tırt bir final olacakmış gibi geldi ama sonrasında senaryo süper toplanmış ve bence çok iyi bir final olmuş.

Bundan sonra OzaN Admin Kaçırıldı Terör falan çıkar herhalde :D

Valla ilk okumaya başlarken tırt bir final olacakmış gibi geldi ama sonrasında senaryo süper toplanmış ve bence çok iyi bir final olmuş.

Ozan senin önceki bölümlere göre çocukların yok muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyom :D:D

Savaş çıktı :D

Ayrıca yine banlıymışım üyeliğimin 3/4'ü banlı geçti herhalde :D