OzaN Admin Kaçırıldı UMUT 5.Bölüm - Ve OzaN Öldü

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
OzaN: Niye yapıyorsun bunu? Beni kaçırarak eline ne geçiyor?

BesaleT: Büyük hedefimi gerçekleştirmek için...

OzaN: Nedir bu büyük hedef ki bu kadar cana mal oldu?

BesaleT: Admin olmak... Gittikçe gelişen ve yükselen bu forumda admin olmak, kulağıma oldukça güzel geliyordu... Ve buna mecburdum...

OzaN: Demek her şey yalandı... Her şey rütbe için miydi? Peki diyelim admin oldun, sonra? Sonra ne olacaksın? Hiç... Rütbeler gelir geçer foruma duyduğun sevgi kalır. Yazıklar olsun...
BesaleT: Sus! Sus kes sesini! Forumu neden seveyim ben? Tek amacım admin olmaktı! Anladın mı admin!

Der ve OzaN'ı öldürür. Sonra da kendisini öldürür...

Yönetim kurulu toplantısı yapılmaktadır...

Duygusuz: Ben foruma çok giremiyorum işlerimden dolayı... Benim yokluğumda admin işlerime bakacak biri lazım... Bunun için 3 süper moderatör arasında bir karar vereceğiz... LeqeND KiLLeR, Emreemreu ya da Fks14... Sizlerden biri admin olarak görevlendirilecek. Bunun için forumda anket açtım. O anketin sonucu ve kendi görüşüm sonucu belirleyecek.

Emreemreu: Hayırlısı ne ise o olsun. Forum bize OzaN'ın mirası... Onun gelişmesinin durmasına izin vermemeliyiz.

Duygusuz: Bir hafta sonra, yine buradayız. Ve size kimin admin olacağının belli olduğunu bildirmek için burada bulunuyorum. Anket sonucuna göre 2 birinci var. % 50 oy alan LeqeND KiLLeR ile yine %50'de kalan Emreemreu. Ben ise düşünüp kararımı verdim. Tabii bu kolay olmadı... Birçok şeyi göz önünde bulundurdum.

Admin olarak görevlendirilecek kişi:

5.Bölüm Sonu

Çok ani ve ard arda ölümlerin gelmesi pek hoş değil ancak heyecanı dorukta tutuyor. Ellerine sağlık.