OzaN Admin Kaçırıldı SAVAŞ 1. Bölüm

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
1 Mayıs'ı 2 Mayıs'a bağlayan geceydi. Atamalar yapılmıştı... Forumda yetki alan primavera ve BesaleT oldukça sevinçlilerdi.

Cenation ve Polyanna'nın kalpleri ise OzaN'a karşı nefret doluydu... Ama onlara katılan bir kişi daha vardı: xdragxx... Xdragxx OzaN'a artık bir düşman gözüyle bakıyordu.

Ve bu üç nefret kardeşi, OzaN'a saldırmak için ittifak yapmaya karar verdiler.

Cenation: OzaN'ı yakalamalı ve öldürmeliyiz. İşini bitirmeliyiz onun!

Polyanna: Primavera'yı da öldürmeliyiz. O olmasaydı ben moderatör olacaktım.

xdragxx: BesaleT'i de öldürsek iyi olacak galiba. O olmasa belki ben süper mod olacaktım.

Cenation: Önce üçünü kaçıralım, sonra öldürmesi kolay. Kafalarına sıkar, gömeriz bir mezarlığa.

xdragxx: Yanımıza bir iki adam daha alalım çete kuralım, halledelim işlerini...

... Ve bir ses duydular...

Neferet: Alooo! Baksanıza lan buraya.

xdragxx: La Doğan Abi 8 aydır yoksun nerelerdeydin, niye gittin,niye geldin...

Neferet: Uzun zamandır OzaN'ı öldürmek istiyordum. Aylardır bunu planladım. Şimdi sizinle bir ittifak kurup onun işini bitirmek istiyorum.

Cenation: Sen OzaN'ı severdin ne oldu da ondan nefret ettin?

Neferet: Onu hiçbir zaman sevmedim... Yıllarca adamın forumuna hizmet ettim. Beni co-admin yaptı... Yıllarca co-adminlik yaptım ama beni admin yapmadı! Admin olmayı hak ettim ben. O ise yalnızca kendini düşünen bencil bir pislik!

xdragxx: Ne duruyoruz gidip silah bulalım 4'ümüz yeteriz Polyanna kız pek işe yaramaz ama olsun biz savaşırız. Artık savaş başlıyor! Kan dökülecek kan! Beni süper mod yapmamak neymiş görecek OzaN...

Neferet: Silahları nereden bulacağız?

xdragxx: Frank Woods'ta var ona gidip silahları alalım.

Silah deposu... 3 Mayıs 2012...

xdragxx: La Frank hasta etme adamı eşek herif silah ver bize gıcığım var sana ama silah ver. Yoksa kötü olur, işini bitiririz senin.

Frank Woods: Tamam abi yapma abi etme abi... Lan takas, AlemTo'ya söyle silahları getirsin...

takas: Tamam lan ama Danger UA!'yı da öldüreceksiniz, tamam mı?

Neferet: Uzatma da ver lan silahları eşek herif!

... Silahları alırlar ve giderler.

Polyanna: Bu silahtan çıkacak her kurşun bizi adminliğe götürecek!

Bir ses duyarlar:

endgame: end game!

Cenation: Ne diyo la bu?

endgame: End game gençler! Oyun bitti.

... Endgame AK - 47 taramalıyı çıkardı ve onlara doğrulttu.

beğendim diziyi ama bence onların üzerinden sen ozana nefretini kustun 😛 😛 :d

Hiç fena değil, hikaye etkileyici. Yalnız argo dozunu azaltmak lazım. :)

Sonda çıkabileceğimi hiç düşünmedim, bana başrol veren ilk kişisin sanırım. :D Bundan sonra da olacak mıyım ? :D

Bir de "end game" diyebileceğimi hiç düşünmezdim, bir an kendimi deli sandım. :D

Hiç fena değil, hikaye etkileyici. Yalnız argo dozunu azaltmak lazım. :)

Sonda çıkabileceğimi hiç düşünmedim, bana başrol veren ilk kişisin sanırım. :D Bundan sonra da olacak mıyım ? :D

Bir de "end game" diyebileceğimi hiç düşünmezdim, bir an kendimi deli sandım. :D

Sen hep başrolsun dizide :D