1 Mayıs'ı 2 Mayıs'a bağlayan geceydi. Atamalar yapılmıştı... Forumda yetki alan primavera ve BesaleT oldukça sevinçlilerdi.
Cenation ve Polyanna'nın kalpleri ise OzaN'a karşı nefret doluydu... Ama onlara katılan bir kişi daha vardı: xdragxx... Xdragxx OzaN'a artık bir düşman gözüyle bakıyordu.
Ve bu üç nefret kardeşi, OzaN'a saldırmak için ittifak yapmaya karar verdiler.
Cenation: OzaN'ı yakalamalı ve öldürmeliyiz. İşini bitirmeliyiz onun!
Polyanna: Primavera'yı da öldürmeliyiz. O olmasaydı ben moderatör olacaktım.
xdragxx: BesaleT'i de öldürsek iyi olacak galiba. O olmasa belki ben süper mod olacaktım.
Cenation: Önce üçünü kaçıralım, sonra öldürmesi kolay. Kafalarına sıkar, gömeriz bir mezarlığa.
xdragxx: Yanımıza bir iki adam daha alalım çete kuralım, halledelim işlerini...
... Ve bir ses duydular...
Neferet: Alooo! Baksanıza lan buraya.
xdragxx: La Doğan Abi 8 aydır yoksun nerelerdeydin, niye gittin,niye geldin...
Neferet: Uzun zamandır OzaN'ı öldürmek istiyordum. Aylardır bunu planladım. Şimdi sizinle bir ittifak kurup onun işini bitirmek istiyorum.
Cenation: Sen OzaN'ı severdin ne oldu da ondan nefret ettin?
Neferet: Onu hiçbir zaman sevmedim... Yıllarca adamın forumuna hizmet ettim. Beni co-admin yaptı... Yıllarca co-adminlik yaptım ama beni admin yapmadı! Admin olmayı hak ettim ben. O ise yalnızca kendini düşünen bencil bir pislik!
xdragxx: Ne duruyoruz gidip silah bulalım 4'ümüz yeteriz Polyanna kız pek işe yaramaz ama olsun biz savaşırız. Artık savaş başlıyor! Kan dökülecek kan! Beni süper mod yapmamak neymiş görecek OzaN...
Neferet: Silahları nereden bulacağız?
xdragxx: Frank Woods'ta var ona gidip silahları alalım.
Silah deposu... 3 Mayıs 2012...
xdragxx: La Frank hasta etme adamı eşek herif silah ver bize gıcığım var sana ama silah ver. Yoksa kötü olur, işini bitiririz senin.
Frank Woods: Tamam abi yapma abi etme abi... Lan takas, AlemTo'ya söyle silahları getirsin...
takas: Tamam lan ama Danger UA!'yı da öldüreceksiniz, tamam mı?
Neferet: Uzatma da ver lan silahları eşek herif!
... Silahları alırlar ve giderler.
Polyanna: Bu silahtan çıkacak her kurşun bizi adminliğe götürecek!
Bir ses duyarlar:
endgame: end game!
Cenation: Ne diyo la bu?
endgame: End game gençler! Oyun bitti.
... Endgame AK - 47 taramalıyı çıkardı ve onlara doğrulttu.
Cenation ve Polyanna'nın kalpleri ise OzaN'a karşı nefret doluydu... Ama onlara katılan bir kişi daha vardı: xdragxx... Xdragxx OzaN'a artık bir düşman gözüyle bakıyordu.
Ve bu üç nefret kardeşi, OzaN'a saldırmak için ittifak yapmaya karar verdiler.
Cenation: OzaN'ı yakalamalı ve öldürmeliyiz. İşini bitirmeliyiz onun!
Polyanna: Primavera'yı da öldürmeliyiz. O olmasaydı ben moderatör olacaktım.
xdragxx: BesaleT'i de öldürsek iyi olacak galiba. O olmasa belki ben süper mod olacaktım.
Cenation: Önce üçünü kaçıralım, sonra öldürmesi kolay. Kafalarına sıkar, gömeriz bir mezarlığa.
xdragxx: Yanımıza bir iki adam daha alalım çete kuralım, halledelim işlerini...
... Ve bir ses duydular...
Neferet: Alooo! Baksanıza lan buraya.
xdragxx: La Doğan Abi 8 aydır yoksun nerelerdeydin, niye gittin,niye geldin...
Neferet: Uzun zamandır OzaN'ı öldürmek istiyordum. Aylardır bunu planladım. Şimdi sizinle bir ittifak kurup onun işini bitirmek istiyorum.
Cenation: Sen OzaN'ı severdin ne oldu da ondan nefret ettin?
Neferet: Onu hiçbir zaman sevmedim... Yıllarca adamın forumuna hizmet ettim. Beni co-admin yaptı... Yıllarca co-adminlik yaptım ama beni admin yapmadı! Admin olmayı hak ettim ben. O ise yalnızca kendini düşünen bencil bir pislik!
xdragxx: Ne duruyoruz gidip silah bulalım 4'ümüz yeteriz Polyanna kız pek işe yaramaz ama olsun biz savaşırız. Artık savaş başlıyor! Kan dökülecek kan! Beni süper mod yapmamak neymiş görecek OzaN...
Neferet: Silahları nereden bulacağız?
xdragxx: Frank Woods'ta var ona gidip silahları alalım.
Silah deposu... 3 Mayıs 2012...
xdragxx: La Frank hasta etme adamı eşek herif silah ver bize gıcığım var sana ama silah ver. Yoksa kötü olur, işini bitiririz senin.
Frank Woods: Tamam abi yapma abi etme abi... Lan takas, AlemTo'ya söyle silahları getirsin...
takas: Tamam lan ama Danger UA!'yı da öldüreceksiniz, tamam mı?
Neferet: Uzatma da ver lan silahları eşek herif!
... Silahları alırlar ve giderler.
Polyanna: Bu silahtan çıkacak her kurşun bizi adminliğe götürecek!
Bir ses duyarlar:
endgame: end game!
Cenation: Ne diyo la bu?
endgame: End game gençler! Oyun bitti.
... Endgame AK - 47 taramalıyı çıkardı ve onlara doğrulttu.