Ozan Admin Kaçırıldı 10. BÖLÜM YENİ BÖLÜM 12.07.2011

Bu bölüme kaç puan veriyorsunuz?

  • 1

    Oy: 4 28.6%
  • 2

    Oy: 3 21.4%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 2 14.3%
  • 5

    Oy: 5 35.7%

  • Kullanılan toplam oy
    14
Yarın açıklanınca görürsün kimin dediğini adillik adına çok daha iyi bir sistem... Böylece kendi dizisi 1. olsun diye başkaların düşük puan verenlerin de sonu gelecek :) İyi olan gerçekten iyi yerlere gelecek :)
 
kim söylediğini görürsün o zaman osmanaslan kuyruk acını benden çıkartma adam gibi soru sordum sana
 
kim söylediğini görürsün (bu cümle ne)o zaman osmanaslan kuyruk acını benden çıkartma adam gibi soru sordum sana
 
Ozan söyledi kuyruk acımı değil intikamımı alacağım ama sana bir şey yaparak değil yeni sistemle :)
 
ne yapacaksın bana sana reyting sisteminden çıktım ben ama sadece acımasız oyun dizimi çıkardım çete dizisi değil :) zaten baştanda açıkladım 5 bölüm sürecek diye acımasız oyunu bölümünde yazdım :)
 
Söyleyecegim bazi seyler var:

1: Herkes puanini vermekte özgür ama 1 puan verenleri anlamiyorum, çünkü 1 puan verilecek bölüm degildi.
2: Yeni sistem iyi olur mi bilmem.. Reytingleri pek etkilemez diye düsünüyorum.
3: Hepsi bu kadar. :D
 
Söyleyecegim bazi seyler var:

1: Herkes puanini vermekte özgür ama 1 puan verenleri anlamiyorum, çünkü 1 puan verilecek bölüm degildi.
2: Yeni sistem iyi olur mi bilmem.. Reytingleri pek etkilemez diye düsünüyorum.
3: Hepsi bu kadar. :D

Reytingleri etkiler... Art niyetli olarak 1 verenler giderse her şey değişir :) Adillik kazanır :)
 
Yarın :) Yarın her şey çok farklı olacak! Haksızlık bitecek! Kendi dizisi yükselsin diye 1 verenler ortada kalacak! Yaşasın yeni sistemimiz! Yaşasın adalet! Yaşasın!
 
osmanaslan nereden biliyorsun adeletsiz diosun ben yarın reyting de sonuncu olacağım ama adeletsiz tarafı senin gibi yapanlar :)
 
Ben de birazdan konusunu açacağım yeni dizimin. Ama komedi olmayacak. Bu arada duyurusu yapılan Hüzün dizisi rafa kalktı :)
 
Reyting olmalı, olsun ve olacak da... Ama adaletsizliklerin olmaması için kendi dizisi olanların başka dizilere oy vermemesi gerekirdi bence ve bu sistem uygulanacak yarından itibaren... Reytingler olsun :) Artık daha adaletli reytingler olacak :)
 
Çok gereksiz bir konuyu tartıştığımızı düşünüyorum. Art niyetli arkadaşlar var. Oylamalar gizli olacaktı. Bence artık yorum olarakta kaç puan verdiğimizi belirtmeyelim. Ayrıca benim dizime de oy verir misin, kaç verdin niye böyle verdin tarzındaki sorularında doğru olduğunu düşünmüyorum.
Yeni sezonda da reytingler bol olur inşallah Ozan Admin Kaçırıldı. Bu bölümünü çok beğendim. Senaryo olarak ilk sezona göre daha iyi olduğunu bile düşünüyorum. Fakat artık birileri ölmesin tavsiyesini de bulunmadan edemeyeceğim. :)
 
Dizinin akışına göre bu ölümler olmazsa olmazdı :) Puanını bekliyorum bu arada :) Zaten yeni sisteme göre kendi dizisi olan başka dizilere oy veremeyecek ve art niyetliler ortada kalacak Samet :) Sağol :)