Evet eskinin usb'siBen bunu hatırlamıyorum@Çiğdem sen hatırlıyor musun
Hafıza kartı mı bu? Oyunun setubu bu buna yükleyip daha sonra pcye mi bağlıyordun
Evet eskinin usb'siBen bunu hatırlamıyorum@Çiğdem sen hatırlıyor musun
Hafıza kartı mı bu? Oyunun setubu bu buna yükleyip daha sonra pcye mi bağlıyordun
CD yi de DVD bitirdi. DVD bana hep CD den havalı gelirdiEvet eskinin usb'siCD çıkınca bunlar bitti malasef. Ama eskiden bunu taşımak ayrı bi havaydı
Evet eskinin usb'siCD çıkınca bunlar bitti malasef. Ama eskiden bunu taşımak ayrı bi havaydı
Bilgisayar dersinde bunları takıp sökmeyle sadec e bu nla alakalı ders görürdük uğraşırdıkta bayaCD yi de DVD bitirdi. DVD bana hep CD den havalı gelirdisonra zaten hepsi tarih oldu
Evet DVD'de havalıydı. Çünkü en son teknoloji diye kasıyorlardı ortamlardaCD yi de DVD bitirdi. DVD bana hep CD den havalı gelirdisonra zaten hepsi tarih oldu
Forumda da simgesi var 😱 o simgeyi silme sakın @bazinga nostalji işteBilgisayar dersinde bunları takıp sökmeyle sadec e bu nla alakalı ders görürdük uğraşırdıkta baya
Blu ray var mı halaEvet DVD'de havalıydı. Çünkü en son teknoloji diye kasıyorlardı ortamlardaAma kimsede film haricinde kullandiğini görmedim
@Harunnn60 bizim yanımızda zengin havalı çocuklar gibi kalıyor bizde yeni şeylerden anlamayan eski insanlar gibi
Teknoloji olarak var ama kim alıyor bilememBlu ray var mı hala
Gerçekten öyle kalıyor@Harunnn60 bizim yanımızda zengin havalı çocuklar gibi kalıyor bizde yeni şeylerden anlamayan eski insanlar gibi
Şu çevirmeli telefonları çevirdiğimi hatırlıyorum o ne der
@Harunnn60 bizim yanımızda zengin havalı çocuklar gibi kalıyor bizde yeni şeylerden anlamayan eski insanlar gibi
Şu çevirmeli telefonları çevirdiğimi hatırlıyorum o ne der
Şimdiki kasalar neki , eskiden kasalarda bir ordu yaşardı sök tak bitmezdi
Dün niye 3.30 A kadar durdunuzŞimdiki kasalar neki , eskiden kasalarda bir ordu yaşardı sök tak bitmezdi
Ama @Harunnn60 inş bu formu devam eder nihayet eskisi gibi oda katıldı
91 Yılında doğmuşum 2005 e kadar internet ve bilgisayarla tanısmamısım evede odönemlerde almısız şimdi bebek doğuyor anne kucağı yerine ısngram vsyle kucağında büyüyor biz napalım ayollSizde çevirmeli bizde o zamanlar kablosuz ev telefonu vardı
Sizde çevirmeli bizde o zamanlar kablosuz ev telefonu vardı
Biz 370 ekranlı tüplü tvde atari oynardık. Sen0 102 ekranlı lcd'lerde playstation mu oynuyordun acabaŞimdiki kasalar neki , eskiden kasalarda bir ordu yaşardı sök tak bitmezdi
Ama @Harunnn60 inş bu formu devam eder nihayet eskisi gibi oda katıldı
Lcd den önce plazmamız vardı onu unuttunBiz 370 ekranlı tüplü tvde atari oynardık. Sen0 102 ekranlı lcd'lerde playstation mu oynuyordun acaba
Gene zamanında yakalamişin bacım interneti91 Yılında doğmuşum 2005 e kadar internet ve bilgisayarla tanısmamısım evede odönemlerde almısız şimdi bebek doğuyor anne kucağı yerine ısngram vsyle kucağında büyüyor biz napalım ayoll@Forumdash
Koyarsın sende artık bir onu fethetmedin zaten91 Yılında doğmuşum 2005 e kadar internet ve bilgisayarla tanısmamısım evede odönemlerde almısız şimdi bebek doğuyor anne kucağı yerine ısngram vsyle kucağında büyüyor biz napalım ayoll@Forumdash
Plazma bizim dönemde de vardı ama cok kalındı
Aaa sen beni kontrol etme amaçlı burdasın birazdan uyu derDün niye 3.30 A kadar durdunuzdır dır sesleriniz geliyordu
1,30 da yatarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?