Oyunkolik Sayı 21

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
10,566
Reaksiyon puanı
248
Puanı
454
Konum
Ankara
NBA 2K12'nin Kapağında Yine Michael Jordan Var


Visual Concept tarafından geliştirilen, 2K Sports tarafından dağıtımı üstlenilen basketbol oyunu NBA 2K12'nin kutu tasarımı yayımlandı. PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirilen oyunun kapağında, efsanevi NBA yıldızı, Majesteleri lakaplı Michael Jordan yer alıyor.

Magic ve Bird kapakları sınırlı sayıda olacak ve sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcıları satın alabilecek. Bu seri bittiği zaman sadece Jordan kalacak.

o09nrs.jpg


2wd7epk.jpg


2vdmddw.jpg


Battlefield 3,Ön Siparişlerde Black Ops'u Geçti

Dice'ın geliştirmekte olduğu Battlefield 3'ün ön sipariş rakamları, geçtiğimiz yılın en çok satan oyunlarından olan Call of Duty: Black Ops'un ön sipariş rakamlarını geride bırakmaya başladı. Analizciler daha önce Battlefield 3'ün 8 milyon ünite satabileceğini düşünüyorlardı fakat fikirleri değişmiş gibi görünüyor.

Battlefield-3-xbox-360.jpg


Şu anda yaklaşık yüzde 40'lık bir artışla, 11 milyon ünite ya da daha fazla satacağından emin olduklarını açıklayan Cowen and Company, bu rakamların Black Ops'un satış rakamlarını geçemeyeceğini belirtti. Zaten Battlefield 3'ün en çok satan oyun olmayacağını tahmin etmek zor değil ama satış rakamları iyi reklam stratejileri ve oldukça başarılı tanıtım videoları ile gittikçe artıyor gibi görünüyor.

99 Yaşında Ama Hala Bomberman Oynuyor

Seneler seneri kovalar, bu arada birçok yeni konsol çıkar ancak bazıları için alışkanlıklar hiç değişmez. Örneğin bu haberimizde olduğu gibi. 99 yaşındaki bir Japon ninemiz, yeni teknolojileri konsolları değil yıllardır alışık olduğu Famicom'undan vazgeçemiyor. Son 26 senedir Famicon'unu açıp neredeyse her gün BomberMan oynuyor bu yaşlı oyuncu.

Şu anda tam 99 yaşında. İsmini muhaffak olamadığımız bayan, her gün oyunu oynayarak reflekslerini keskin ve parmaklarını formda tuttuğunu belirtmiş.

Ortalama bir insan yaşını düşününce zaten 99 çok sıradışı bir rakam. Bir de bu yaştaki birinin hâlen en üst performans oyun oynayabildiğini düşünürsek bu gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum.

Rose Byrne Kafayı Black Opsla Bozmuş

Get Him to the Greek, 28 Weeks Later, Insidious, ve X-Men: First Class gibi filmlerden tanıdığımız seksi oyuncu Rose Byrne, son X-Men filmi X-Men: First Class'ın çekimleri sırasında tanıştığı Call of Duty: Black Ops'a tamamen bağlandığını ve sette aralıksız olarak oynadığını açıkladı.

l-rose-byrne-fd7a1c28.jpg


"Sette birkaç çocuk Black Ops oynuyordu ve istemeden gözlemlemek zorunda kaldım. Bir süre izledikten sonra ben de denemek istedim ve işler o saatten sonra hiç eskisi gibi olmadı. Harika vahşet sahneleri ve muhteşem grafikleri vardı."

"Daha önce hayatımda hiçbir zaman oyun oynamamıştım ama şu an hala arada sırada oynamaya devam ediyorum. Bütün set dönemim Black Ops oynayarak geçti." diyerek Black Ops'a nasıl bağlandığını anlatmış.

PS Vita Halkla Buluşuyor

Sony Computer Entertainment Japan'in patronu Hiroshi Kawano bir blogda oyun severlerin PS Vita'yı ilk olarak Tokyo'da eylül ayında düzenlenecek Tokyo Game Show'da görebileceğini söyledi.

sony-ps-vita1.jpg


Kawano fuarda birçok standın olacağını ve bu şekilde insanların cihazı iyice test edeceğini de belirtti. Ayrıca şov sırasında çıkış tarihi, çıkış sıralaması gibi sorular da yanıtlanacak.

Epic: Unreal Serisine Hak Ettiği Değeri Veremedik


Unreal serisi Epic Games'in en önemli isimleri arasında bulunuyor. Özellikle multiplayer FPS denilince akla gelen ilk serilerden birisi de Unreal Tournament oluyordu. Son dönemlerde ise bu seriden ses seda çıkmıyor.

Epic Games başkanı Mike Capps de serinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve Unreal'a hak ettiği değeri vermediklerini söyledi. Capps'e göre bunun nedeni firmanın Gears of War başta olmak üzere Shadow Complex, Bullet Storm ve Infinity Blade gibi yeni isimlere odaklanmasıymış.

epic_logoe3_small-564x480.jpg
Mike Capps, Epic Games'in göreceli olarak küçük bir firma olmasını Unreal serisinin devam edememesine bağlasa da, bazen iş adamı olarak yeni oyunlar yerine var olan isimleri devam ettirmenin daha iyi olabileceğini de itiraf ediyor.


Şu sıralar Gears of War 3 üzerine yoğunlaşmış olan Epic Games'in başka projeler üzerinde de çalıştığına eminiz. Yine de bu projelerle ilgili herhangi bir tahminimiz bulunmuyor.



''Revelations'ta Diğer Assassin'lerin Rolü Artacak''

Assassin's Creed: Revelations'ın yazarı Darby McDevitt'in Comic-Con'daki açıklamalarına göre yeni oyunda Ezio'nun suikastçi kardeşleri üzerinde daha fazla durulacak.


McDevitt, oyuncuların Ezio'nun yardımcıları ile daha "spesifik-özel şeyler" yapacağı konusunda söz veriyor. Diğer suikastçilerle tanışmak ve onları grubumuza almak Brotherhood'tan daha ayrıntılı olacakmış.
assassins-creed-revelations-screenshot-small.jpg


Yetkilinin diğer açıklamalarına göre Ubisoft, AC: Revelations'tan sonra Assassin's Creed III üzerinde çalışmalara başlayacak; çünkü Revelations, Assassin's Creed II üçlemesinin son halkası olacak ve Ezio'nun öyküsü sona erecek.
 

The Killing

Favori Üye
Katılım
1 Mayıs 2011
Mesajlar
1,330
Reaksiyon puanı
8
Puanı
159
Bir şey eklemek istiyorum. Bence bu program, dizi vb. yapımları yapanlar arasında en iyisi sensin (Kimse kusura bakmayacak artık.). Çünkü 21 yapımdır Oyunkolik'i bitirmedin ve bitirmeyi de düşünmemektesin fikrimce. Oyunkolik'in 15 yorum aldığı günler de oldu, fakat bırakmadın, tebrikler... Her zaman böyle devam etmen dileğimizle. :)
 

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mayıs 2011
Mesajlar
10,566
Reaksiyon puanı
248
Puanı
454
Konum
Ankara
Güzel yorumun için çok teşekkürler.Ama Fks14,Osmanaslanın,Alemto,emreemreu projeleride çok başarılı :)