Oyuncuların Fan Durumları

Beren listeye damga vurmuş görüldüğü gibi. Diğer oyuncular da hatırı sayılır durumdalar. Her şeye rağmen genel olarak güzel seçimler olmuş bence... :)

kimle konuşuyon :F

bizim dizilerin yayınlandığı bölgede toplam 1.5 milyardan fazla insan yaşıyor onun yanında 5 milyon beğeni bir şey değil :X ayrıca beğeni o ka da önemli değil bnm de beğenip hiç sayfasına bakmadığım o ka ünlü var önemli olan beğenilip kendinden konuşturabilmek onda da meryem-çağatay-serenay iyi gidiyor:A
Meryem'in neyini konuşuyormuşuz lo. (b)

Medcezir bizde sosyal medya'da çok güçlü, o yüzden bu sonuç şaşırtmadı. :D

diğer ülkeleri bilemem ama
necati şaşmazın azeybeycanda 8.olması çok saçma yanı bu listeler imnandırıcı değil bence
ayyy azeriler kurtlvar vadisini ve necati şaşmazı türklerden daha çok izleyip severler desem bence kimse itiraz etmez azerilerde vadis evgisi gerçekten çok farklı ve azeriler necati şaşmaza bildiğiniz tapıyorlar yanı oyüzden necati şaşmazın azerbeycanda 1.olması gerekiyordu benim gözümde 1.sıradadır ben bu anketi ciddiye almıyorum :F:F:F

necati şaşmazın azeybeycanda 8.olması çok saçma yanı bu listeler imnandırıcı değil bence
ayyy azeriler kurtlvar vadisini ve necati şaşmazı türklerden daha çok izleyip severler desem bence kimse itiraz etmez azerilerde vadis evgisi gerçekten çok farklı ve azeriler necati şaşmaza bildiğiniz tapıyorlar yanı oyüzden necati şaşmazın azerbeycanda 1.olması gerekiyordu benim gözümde 1.sıradadır ben bu anketi ciddiye almıyorum :F:F:F
o eskidendi.wimdi kurtlar vadisinde cok az bakan var

dizi 12.yılına girmiş sen hala 3.-4. senesindeki ka izlendiğini mi sanıyon :F o zaman vadi 20 alıyordu şimdi 8 :F

Kadın diizlerde olmadan bile halen listelerde oluyor :F

Helal Beren'inme 🙂 Demekki sağlam bir diziyle gelse fan sayısı çoşacak :A