Meryem'in neyini konuşuyormuşuz lo.kimle konuşuyon
bizim dizilerin yayınlandığı bölgede toplam 1.5 milyardan fazla insan yaşıyor onun yanında 5 milyon beğeni bir şey değil ayrıca beğeni o ka da önemli değil bnm de beğenip hiç sayfasına bakmadığım o ka ünlü var önemli olan beğenilip kendinden konuşturabilmek onda da meryem-çağatay-serenay iyi gidiyor
Guzelligini bebegini oyunculugunu yeni dizisini mehmet günsürle partner olmasini vbMeryem'in neyini konuşuyormuşuz lo.
bilmiyorum facebookta en çok konuşulan oyuncu bu seneMeryem'in neyini konuşuyormuşuz lo.
Senin gibi 10 kişi olsa yeter işte doğrudur o zaman.bilmiyorum facebookta en çok konuşulan oyuncu bu sene
twitter mı bu çoklukla iş yürüsün kişi sayısı olarak yazıyi konuşulmaSenin gibi 10 kişi olsa yeter işte doğrudur o zaman.
boşa sallıyon total babaanneler gibiOrta açıyorum kim üstüne alırsa @xemrexxx
Yarısı fake değilse ben de bir şey bilmiyorum.twitter mı bu çoklukla iş yürüsün kişi sayısı olarak yazıyi konuşulma
boşa sallıyon total babaanneler gibi
de get fake senin şovpişindirYarısı fake değilse ben de bir şey bilmiyorum.
evet medcezir baya iyi gitdi bizde.biraz afk-i hatirlatti.o donemde her kes cumalari afk izlerdi wimdide medcezirMedcezir bizde sosyal medya'da çok güçlü, o yüzden bu sonuç şaşırtmadı.
Ha Serenay'ım Türkiye'de Çağatay da Azerbaycan'da zirvede yer almış, onlara da tebrikler tabii ki.başka kimseye tebrik yok mu
elem keder hat safhadaHa Serenay'ım Türkiye'de Çağatay da Azerbaycan'da zirvede yer almış, onlara da tebrikler tabii ki.
o eskidendi.wimdi kurtlar vadisinde cok az bakan vardiğer ülkeleri bilemem ama
necati şaşmazın azeybeycanda 8.olması çok saçma yanı bu listeler imnandırıcı değil bence
ayyy azeriler kurtlvar vadisini ve necati şaşmazı türklerden daha çok izleyip severler desem bence kimse itiraz etmez azerilerde vadis evgisi gerçekten çok farklı ve azeriler necati şaşmaza bildiğiniz tapıyorlar yanı oyüzden necati şaşmazın azerbeycanda 1.olması gerekiyordu benim gözümde 1.sıradadır ben bu anketi ciddiye almıyorum
dizi 12.yılına girmiş sen hala 3.-4. senesindeki ka izlendiğini mi sanıyon o zaman vadi 20 alıyordu şimdi 8diğer ülkeleri bilemem ama
necati şaşmazın azeybeycanda 8.olması çok saçma yanı bu listeler imnandırıcı değil bence
ayyy azeriler kurtlvar vadisini ve necati şaşmazı türklerden daha çok izleyip severler desem bence kimse itiraz etmez azerilerde vadis evgisi gerçekten çok farklı ve azeriler necati şaşmaza bildiğiniz tapıyorlar yanı oyüzden necati şaşmazın azerbeycanda 1.olması gerekiyordu benim gözümde 1.sıradadır ben bu anketi ciddiye almıyorum