MY yapamadığı için sen bilmezsin.REYTİNG REKORU ESTİRMEK lafını ilk kez duydum nasıl oluyor o
MY yapamadığı için sen bilmezsin.REYTİNG REKORU ESTİRMEK lafını ilk kez duydum nasıl oluyor o
bence öyle bir deyim olmadığı için kimse bilemezMY yapamadığı için sen bilmezsin.
kpa zirveyi alamaz demişim işteherkese merhaba dediğiniz dizilerin yerlerinde yeller esiyor ey forum ahalisibir tek sokak sanati melınu ile ben bilmişiz.ss
bu arada geçen sene oya doğanı yerden yere vuranlar bir anda kadına laf söylemez olmuştu ilginç
bir melun daha bilmiş.sskpa zirveyi alamaz demişim işte
çarşambalar benden sorulurbir melun daha bilmiş.ss
Senle laf dalaşına giremeyeceğim.bence öyle bir deyim olmadığı için kimse bilemez
evet kanal d totalleşiyi ve çökiyiSenle laf dalaşına giremeyeceğim.
Reytingler doğruyu gösteriyor.
Total de iyiydir 😉evet kanal d totalleşiyi ve çökiyi
total iyidir ama yüksekse iyidir her başlayan dizisi 3-4Total de iyiydir 😉
KVP sana cevabını reytinglerde verecek.total iyidir ama yüksekse iyidir her başlayan dizisi 3-4
her başlayan dizi dedik kvp 10.yılındaKVP sana cevabını reytinglerde verecek.
Kalite göre Kanal D izle.her başlayan dizi dedik kvp 10.yılındaayrıca atv de 15 alıyordu geçen sene bu zamanlar şimdi 8
Ben de bildim diye hatırlıyorum.bir melun daha bilmiş.ss
herkese merhaba dediğiniz dizilerin yerlerinde yeller esiyor ey forum ahalisibir tek sokak sanati melınu ile ben bilmişiz.ss
bu arada geçen sene oya doğanı yerden yere vuranlar bir anda kadına laf söylemez olmuştu ilginç
seninki direkt elem kederdenSen nasıl bildin hadi ben kalitemle söz konusu olayı çözmüşümde.
kafayımı yemiş bu kadın beee kara para aşk 5 reytingten 2 reytinge düştü ab gurubunda
Oya Doğan bu sezon yayınlanacak olan çarşamba dizilerini değerlendirdi geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'dan sonra zirveye Kara Para Aşk'ın oturacağını yazan Oya Doğan dediğinin arkasında olduğunu ve Kara Para Aşk'ın özellikle AB gurubunda zirve şansının çok yüksek olacağını belirtti.
@xemrexxx @Çiğdem-
aynen bencede tehdit etmişlerkafayımı yemiş bu kadın beee kara para aşk 5 reytingten 2 reytinge düştü ab gurubunda
diriliş ertuğrul ve poyraz karayel 8 9 reyting alıyor kpa 2 alıyor ne zirvesi kara para aşk 1 hafta daha 2 alsın yayından kaldırılıcak 🙂🙂🙂
oya doğanın haberi bile yok diziden ergen twetter fanları bu kadını tehdit etmişler galiba böyle açıkla diye
2 reyting alan bir dizinin 9 reytingli ertuğrulu geçiceğini idda etmek söz bulamadım bu sefer cnm söyleyecek arada 7 reyting fark var
kadın napsın en büyük rakipleri dikmen ve my gitmişken kimse kpa 2 reytinge düşer diye beklemiyordu
Oya Doğan bu sezon yayınlanacak olan çarşamba dizilerini değerlendirdi geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'dan sonra zirveye Kara Para Aşk'ın oturacağını yazan Oya Doğan dediğinin arkasında olduğunu ve Kara Para Aşk'ın özellikle AB gurubunda zirve şansının çok yüksek olacağını belirtti.
@xemrexxx @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?