Oya Doğan'a Göre Çarşamba Sıralaması

KPA zirvede olması söz konusu bile değil bence. Düşüş yaşayacaktır bu sezon zaten reytingleri çok da iyi değildi.
Reaksiyon başarılı gidecektir. Benim Adım Gültepe'de ab'de başarılı gidecektir.

Kara Para Aşk zirveyi mi alacak:A
Benim Adım Gültepe ve Reaksiyon baya iddalı.

O gün gelsin, görecegiz nasil olsa. Herkesin kendine göre tahmini var. Her kafadan cikan sese aldirmamak gerek. 😉

ben de reaksiyon un 1.liği alabileceğini düşünmüyorum ben ab de kpa totalde benim adım gültepe favorilerim

Son düzenleme:
Reaksiyonum totalde 1. garanti gibi ab de ama bilemiyorum ama ab de de olur:D
Şimdi haftaya 3 dizi de kpa gültepe ve yılanların öcü kapışır yorulurlar :DVe reaksiyon gelip ziveyi alır:Dhihihihihihiiiiiiiiii:A

artik neyin tutacagi kestirmek zor ama KPA 13 bolumluk is oldugu icin daha cok sansli 1 olmaya

Oya doğan ne dese ters çıktigina gore siz sıralamayı ters okuyun doğruyu bulursunuz )))

İki grupta da 1.olur Reaksiyon
Totalde zirve Yılanların Öcü diyorum ben. AB Benim Adım Gültepe.
Geçen gün katıldığı programda da AB'de zirvede olur gibi bir şey demişti. Konuda da zaten dediğinin arkasında durdu yazıyor. :D

Erken başlarsa zirveyi rahat bir şekilde alacağını düşünüyorum ben. :D
o zaman gültepe ile kpa nın ruhuna fatiha oya doğan yüksek şans verdiyse :F
:F5.5 alan kpa 1. olacaksa diğer diziler o zaman en fazla 5 alacak:D
Reaksiyon'un totalde zirvede olacağını düşünüyorum ab de ise reaksiyon ve gültepe arasında olur.

:FKPA,Gültepe ve Yılanların Öcü kapışacak ve sonunda reaksiyon gelip herşeyi değiştirecek:D
Günahkar hepsini geçecek inşallah. :A
KPA zirveyi alamaz bence :A
KPA zirvede olması söz konusu bile değil bence. Düşüş yaşayacaktır bu sezon zaten reytingleri çok da iyi değildi.
Reaksiyon başarılı gidecektir. Benim Adım Gültepe'de ab'de başarılı gidecektir.
Ab'de KPA 7 rahat görecek bu sene, zirveyi Reaksiyon alır ama 😛
aynn Reaksiyon alır iki grubuda.
artik neyin tutacagi kestirmek zor ama KPA 13 bolumluk is oldugu icin daha cok sansli 1 olmaya
Benim Adım Gültepe dizisi zirvede olacaktır :Z
Fena sallamış kadın.:F
herkese merhaba dediğiniz dizilerin yerlerinde yeller esiyor ey forum ahalisi :F bir tek sokak sanati melınu ile ben bilmişiz.ss

bu arada geçen sene oya doğanı yerden yere vuranlar bir anda kadına laf söylemez olmuştu ilginç :A

herkese merhaba dediğiniz dizilerin yerlerinde yeller esiyor ey forum ahalisi :F bir tek sokak sanati melınu ile ben bilmişiz.ss

bu arada geçen sene oya doğanı yerden yere vuranlar bir anda kadına laf söylemez olmuştu ilginç :A
BAG zaten reyting rekorları estirdi ama kıymetini bilmediler. :T: