Oya Doğan'a Göre Çarşamba Sıralaması

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Yeni sezonun en zorlu günü olarak ilan edilen Çarşamba günü için bir değerlendirme de Vatan Gazetesi Tv yazarı Oya Doğan'dan geldi.Yeni sezonun en zorlu ve reyting mücadelesi anlamında en sert geçecek günün çarşamba olacağını belirten Oya Doğan bu sezon yayınlanacak olan çarşamba dizilerini değerlendirdi geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'dan sonra zirveye Kara Para Aşk'ın oturacağını yazan Oya Doğan dediğinin arkasında olduğunu ve Kara Para Aşk'ın özellikle AB gurubunda zirve şansının çok yüksek olacağını belirtti.Total gurubunda ise zirve için en büyük favorinin Kanal D'de başlayacak olan 'Benim Adım Gültepe' olacağını yazdı.Oya Doğan yeni sezonda iki gurupta da sıralamanın Benim Adım Gültepe,Kara Para Aşk ve Reaksiyon şeklinde sıralanacağı tahmininde de bulundu.

Kara Para Aşk ab'yi alabilir mi bilemiyorum.
Görücez bakalım.

Çelişki var konuda. Önce AB'de zirvede olur diyor, sonra iki grupta da sıralama Benim Adım Gültepe, Kara Para Aşk diyor.

Umarım zirveyi alır Kara Para Aşk.

zannetmiyorum ab grubunda benim adım gültepe totalde de reaksyon alır birinciliği

Çelişki var konuda. Önce AB'de zirvede olur diyor, sonra iki grupta da sıralama Benim Adım Gültepe, Kara Para Aşk diyor.

Umarım zirveyi alır Kara Para Aşk.
Ab'de zirve şansı çok yüksek demiş ama iki gurupta da ilk favorsi BAG

Umarım KPA reytingleri ile herkese en büyük cevabı verir

Totalde zirve Yılanların Öcü diyorum ben. AB Benim Adım Gültepe.

Ab'de zirve şansı çok yüksek demiş ama iki gurupta da ilk favorsi BAG

Umarım KPA reyteingleri ile herkese en büyük cevabı verir
Geçen gün katıldığı programda da AB'de zirvede olur gibi bir şey demişti. Konuda da zaten dediğinin arkasında durdu yazıyor.

Erken başlarsa zirveyi rahat bir şekilde alacağını düşünüyorum ben.

o zaman gültepe ile kpa nın ruhuna fatiha oya doğan yüksek şans verdiyse

Haftaya Gültepe ile birlikte başlıyor Kara Para Aşk bakalım sonuçlar nasıl olacak

5.5 alan kpa 1. olacaksa diğer diziler o zaman en fazla 5 alacak

Reaksiyon'un totalde zirvede olacağını düşünüyorum ab de ise reaksiyon ve gültepe arasında olur.

KPA,Gültepe ve Yılanların Öcü kapışacak ve sonunda reaksiyon gelip herşeyi değiştirecek

Oya Doganin yazilarini severek takip ediyorum ama bazen reyting konularinda tahminleri dogru cikmiyor.Gecen sene ikincisayfada O ses 1 ci olacak demisti Karadayi zirvede olmaz filan oysa ilk basta dedigi gibi ciksada yani zirveyi aradabir paylassalarda sonra Karadayi zirveyi aldi hatta O ses finali bile ikinci oldu.Bu senede Karadayi supurur reytingleri diyor simdi korkamya basladim tersi olur diye(

KPA bence her ik grupta o kadarda yuksek oranla olmasada 1 ci olur