Oya Doğan: "Turabi Adadan Gönderilmeli!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,248
Puanı
1,060
thumbnail_1429026949.jpg

Vatan gazetesinda televizyon yazarlığı yapan ve "Dizi Doktoru" olarak da bilinen Oya Doğan, 13 Nisan (dün) tarihli yazısını Ali Eyüboğlu'nun olay yaratan Turabi Çamkıran röpörtajına ayırdı.

Bilindiği gibi Eyüboğlu, geçtiğimiz günlerde Survivor adasına gidip başta yapımcı Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekip ile kısa röpörtajlar gerçekleştirmiş ve Survivor All Star'ın agresif tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacısı Turabi, kendisine sorulan soru üzerine çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu. Oya Doğan ise bunun üzerine Turabi'nin adadan gönderilmesini istediği bir yazı yazdı. İşte o yazı:
"Sevgili Ali Eyüboğlu Survivor yarışmasının çekildiği Dominik Adası’na gitti ve bize oradan izlenimlerini aktardı. Ancak Turabi’yle yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. Çünkü şiddetin durmadığı Türkiye’de, yayınlandığı her gün reyting şampiyonu olan Survivor All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Turabi açık açık şiddete başvuracağını açıkladı. Eyüboğlu, “Madem Turabi bu kadar delikanlı, delikanlıca cevap vereceksin. Şu anda kapının ağzındasın, en küçük rüzgarda uçacaksın. Uçmana neden olan kişiyi dövmeden ayrılır mısın?” diye soruyor. Turabi’nin cevabı ise “Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben buradan onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada benim hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim, ama olursa, neden olanı da kolundan tutar götürürüm... Abi...” oluyor.

Can güvenlikleri yok
Cevabı tekrar tekrar okuyun. Ben bu yazıyı Pazar sabahı yazdığımda Turabi hâlâ yarışmacıydı. Ama bu açıklamadan sonra orada kalamaz, kalmamalı. Çünkü yarışmacıların can güvenliği yok. Bunu da Turabi açık açık milyonlara ilan etti.
Ama eğer kalmaya devam ederse yaşanacakların hesabını hiç kimse veremez. Acun Ilıcalı, bu konularda oldukça hassas biridir. Daha önce Berna ve Sahra kavga ettiğinde Berna’yı diskalifiye etmişti. Bu yarışmada da ikisini birbirinden ayırdı. Özgecan hakkındaki açıklamalarından dolayı bu yarışmada en çok reyting sağlayacak Nihat Doğan’ı adaya götürmemişti. O nedenle bu hafta Turabi’yi göndereceğine ben gönülden inanıyorum."

Son düzenleme:
Özgecan hakkındaki açıklamalarından dolayı bu yarışmada en çok reyting sağlayacak Nihat Doğan’ı adaya götürmemişti. O nedenle bu hafta Turabi’yi göndereceğine ben gönülden inanıyorum."

kesinlikle buna katılıyorum nihat doğanın çok kötü çakmasını izlemek istemiyoruz ah keşke nihat olsaydı be bruası survivor beyler burası survivor burda herşey gerçek -nd :kiki:

hee birde diyelim hasan senin diskalifiye olmanı sağladı senin yüreğin ve bileğin yeter mi ona tam tersi seni hastanelik eder neden bahsediyo bu :D

Oya Doğan'ın lafıyla olsaydı, çarşamba akşamları KPA açık ara zirve yapardı. :F

Sallamak parayla olsa suan bu açıklamayı yapamıyor olurdu bu kadın.:kiki: Zaten doğru bir görüşü yok kadının yine atmış koy vermiş.:F

Of of işte bu çok kötü oldu :( bu kadın bu açıklamayı yaptıysa turabi kesin birinci olur artık :D

Oya Doğan, yazacak başka bir şey bulamadın mı cidden? :T: