2x10. Bölüm
mangus a yazık oldu ya ismi gibi sığırın tekiydi vatandaş
mangus a yazık oldu ya ismi gibi sığırın tekiydi vatandaş
mangusun öldüğü sahne harika düşünülmüş , vatandaş arkadaşını sırtıyla getirdi şişko arkadaşı kurtuldu kendisi iç kanamadan gitti savaştan önce birbirlerine bırakacaklarını söyledikleri kızlarla kılıçlar muhabbeti güzeldi
dougal bir ara kendini fena kaptırdı savaşa cesetleri bile delik deşik ediyordu charles ın tepkisiyle nerdeyse kovulacaktı jamie orta yolu buldu
claire in hemşirelikten çok doktorluk yapıyor hemde mükemmel yapıyor kırk tane doktorum olacağına bir tane claire im olsun kırk parçaya bölünsemde kendi kendime yapışırım yine yaşarım yani
savaşın ilk etabını kazansalarda asıl büyük savaş olan culloden savaşını kaybedecekler aha buraya yazıyorum
dougal bir ara kendini fena kaptırdı savaşa cesetleri bile delik deşik ediyordu charles ın tepkisiyle nerdeyse kovulacaktı jamie orta yolu buldu
claire in hemşirelikten çok doktorluk yapıyor hemde mükemmel yapıyor kırk tane doktorum olacağına bir tane claire im olsun kırk parçaya bölünsemde kendi kendime yapışırım yine yaşarım yani
savaşın ilk etabını kazansalarda asıl büyük savaş olan culloden savaşını kaybedecekler aha buraya yazıyorum
böyle toplu izlemek daha iyi oluyor bazen bir hafta beklemeden diğer bölüme geçebiliyoruz heyecan kesilmeden devam ediyorSorma kaç aydır aklımda ama internetim kötü başlayamıyorum bir türlü.