Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yazın daha başlamadan heyecan yaratan dizilerinden biri Starz'da yayınlanacak olan Outlander.

İlk sezonu 16 bölümden oluşacak ve 8'er iki parça halinde yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü 9 Ağustos'ta yayınlanacak olmasına rağmen, kanal ilk bölümü bir hafta önceden yayına sürerek 2 Ağustos'ta yayınladı.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

_1392825534.jpg

Hatırlatmadı deme sonra @destere dizi düştü haberin olsun :X
hanı senin yorumun nerde ben ilk bölümü izledim :)

1x1. bölüm

öncelikle claire adlı başroldeki karakter harika bişey, sevdim kadını.. çok sempatik desem (yemezler :)) kadına seksi diyelim bari :)
ilk bölümün ilk 40 dakikası çok ağır ve sıkıcı geçti resmen çimleri yoldurdu neyseki arada bir claire orasını burasını sanatın hizmetine soktuda konudan kopmadık :)
konu olarakta ilginç 20. yüzyıldan 17. yüzyıla doğru zamanda yolculuk yapıyor claire,
iyikide zamanda yolculuk yapıyor kadın, 20. yüzyıldaki frank adlı tosbağa kocasından hayır yok 17. yüzyılda kendisine parlak bişey buldu artık gidişatı çözdük şimdi beklemedeyiz claire jamie adlı iskoçla ne zaman fingirdeşecek :) gerçi aralarında elentrik anında oluştu, at üstünde o kadar arkalı önlü seyahat edersen olmayan elentrik sürtünmeden bile ortaya çıkar :)

@sürgünüm bu dizide aklında bulunsun kaçırma derim en azından konu enteresan, kadın daha bir enteresan :)
@Çiğdem- senide çekebilir konu çok fantazik bir konusu var :)
@xemrexxx bir ara sende bak, glu glu vakvak izlemekten dibin şişmiştir değişiklik olur :)

İzlemedim daha, şimdi sen söyleyince indirmeye başladım. Yarın izlerim belki. :):)
yarın artık bugündür :)

Son düzenleme:
Ben dün izlemeye niyetlenmiştim ama altyazı çıkmamıştı. Türkçe altyazı bir yana, İngilizce altyazı bile yoktu. :(

Ne zaman izlerim bilemiyorum şu an. :):)

Daha izleyemedim ama çarşambaya gününe sıkıştırırım bunu :X @destere İlk ben izlerim sanıyordum :(
konusu çok merak ettiğim bir konuydu özellikle geleceğe değilde geçmişe yolculukları severim gelecekle alakalı olanlar ise çok saçma geliyor bana havada uçan arabalar, yok bilmem havada çiftleşen insanlar falan filan gelecek hayal dünyası için çok geniş bir alan kaplamasına rağmen dönüp dolşıp aynı saçmalıkta birleşiyorlar bilindik konulardan başka bir şey yok..
geçmiş ise daha dar bir hayal dünyası sunuyor ama en azından geçmişte yaşanan şeyler aşağı yukarı belli olduğu için en azından senaristlerin çok saçmalaması mümkün olmuyor :)

diziye gelince beklentim yüksekti dizi için, ama beklediğim gibi çıkmadı vasat bir dizi gibi duruyor :) bir teselli claire oldu güzel kadın şimdi yalan yok :)

konusu çok merak ettiğim bir konuydu özellikle geleceğe değilde geçmişe yolculukları severim gelecekle alakalı olanlar ise çok saçma geliyor bana havada uçan arabalar, yok bilmem havada çiftleşen insanlar falan filan gelecek hayal dünyası için çok geniş bir alan kaplamasına rağmen dönüp dolşıp aynı saçmalıkta birleşiyorlar bilindik konulardan başka bir şey yok..
geçmiş ise daha dar bir hayal dünyası sunuyor ama en azından geçmişte yaşanan şeyler aşağı yukarı belli olduğu için en azından senaristlerin çok saçmalaması mümkün olmuyor :)

diziye gelince beklentim yüksekti dizi için, ama beklediğim gibi çıkmadı vasat bir dizi gibi duruyor :) bir teselli claire oldu güzel kadın şimdi yalan yok :)
Dur dur yarın akşam olumsuz yönlerini konuşuruz şimdi bana negatiflik yukleme:X Benim de beklediğim dizi. Bi GoT olamaz ama GoT gibi kitap serisi olunca hazır senaryooyla işleri götütürler diye düşünüp umut besliyorum :X

Dur dur yarın akşam olumsuz yönlerini konuşuruz şimdi bana negatiflik yukleme:X Benim de beklediğim dizi. Bi GoT olamaz ama GoT gibi kitap serisi olunca hazır senaryooyla işleri götütürler diye düşünüp umut besliyorum :X
belki sen çok seveceksin diziyi bellimi olur ?:)

sen izlemekte geç kaldıkça ben diziyi yerin dibine batırmaya devam edeceğim :)

En iyisi konuya uğramamak :F
vikingslerin ilk bölümünü hatırladım şimdi daha ilk bölümde öyle bir sahne vardıki kendimi game of thrones dizisinden duvarın ötesindeki o gizemli havadaymışım gibi hissetmiştim ilk bölümde yakalamıştı beni vikingsler hatta ilk bölümde ragnar lootbrok karakteri itici gelmişti ama o savaş sahnesiyle yakalamıştı konu beni

outlander a gelirsek bir claire in donsuz hali beni yakaladı diyebilirm başka kayda değer bişey yoktu sanki :)

tabi sen bu yorumu okuma şimdi :)nede olsa bu sayfaya uğramayacaksın ilk bölümü izleyene kadar :)

S01B01 izledim

Diziyi beğendiğimi söyleyeyim öncelikle:X Starz'ın yaptiği Spartacus hariç (çünkü o bir efsane) Black Sails'den sonra en iyisi olmuş :X Starz'a birde böyle tarihi diziler yakışıyor gibi:X

Diziyi sıkılmadan izledim. Ama bu demek değildir çok çok iyi ama gerçekten izlerken zamanın nasıl aktiğini hissetmiyorsunuz. Dizinin başlarında biraz sıkılır gibi oldum ama ana hikayeye girişi ve sonrasındaki olaylar yine beni kendime getirdi. Sanırım sıkılma sebebim baş karakter kadın ve kocası olan adamın uyumsuzluğu olsa gerek(b)

Diziyi izlerken sanki kendimi kitap okuyorum gibi geldi:X Kadın karakteri hem oynuyor hemde iç sesini bayaa uzun sahnelerce seslendiriyordu. Kitap okurken siz hayal etmiyorsunuzda karşinizda görüntü varmiş gibiydi. Kitap okumayı sevmeyen biri olarak bile dizi bana kitabı bana sevdirdi diyebilirim:X

En güzel sahnelerden birisi;
Druid'lerin dans yaptiği sahneler çok iyiydi. Güneşin doğuşu filan bir başkaydı, dizinin en fantastik anlarıydı:X

Belki merakla beklediğim için böyle olumlu konuşuyorum bilemem ama dizi ilk bölümüyle iyiydi. Sonraki bölümler beni sıkmaz temennesiyle diziye devam ederim diyorum.

Dizi zaten ilk sezonu 16 bölüm olup bunu 2 ye bölüp 8x8 olarak yayınlacaklar. Beğenmezsem ilk sezonun diğer yarısına başlamam(b)

İlk dakikalar dahilinde 8.0/10 ama ilk 20 dk filan çıkarip son 40 dk olarak puanlamak gerekirse 8.5/10 gönül rahatlıyla verebilirim.

@destere izledim sonunda :X

S01B01 izledim

Diziyi beğendiğimi söyleyeyim öncelikle:X Starz'ın yaptiği Spartacus hariç (çünkü o bir efsane) Black Sails'den sonra en iyisi olmuş :X Starz'a birde böyle tarihi diziler yakışıyor gibi:X

Diziyi sıkılmadan izledim. Ama bu demek değildir çok çok iyi ama gerçekten izlerken zamanın nasıl aktiğini hissetmiyorsunuz. Dizinin başlarında biraz sıkılır gibi oldum ama ana hikayeye girişi ve sonrasındaki olaylar yine beni kendime getirdi. Sanırım sıkılma sebebim baş karakter kadın ve kocası olan adamın uyumsuzluğu olsa gerek(b)

Diziyi izlerken sanki kendimi kitap okuyorum gibi geldi:X Kadın karakteri hem oynuyor hemde iç sesini bayaa uzun sahnelerce seslendiriyordu. Kitap okurken siz hayal etmiyorsunuzda karşinizda görüntü varmiş gibiydi. Kitap okumayı sevmeyen biri olarak bile dizi bana kitabı bana sevdirdi diyebilirim:X

En güzel sahnelerden birisi;
Druid'lerin dans yaptiği sahneler çok iyiydi. Güneşin doğuşu filan bir başkaydı, dizinin en fantastik anlarıydı:X

Belki merakla beklediğim için böyle olumlu konuşuyorum bilemem ama dizi ilk bölümüyle iyiydi. Sonraki bölümler beni sıkmaz temennesiyle diziye devam ederim diyorum.

Dizi zaten ilk sezonu 16 bölüm olup bunu 2 ye bölüp 8x8 olarak yayınlacaklar. Beğenmezsem ilk sezonun diğer yarısına başlamam(b)

İlk dakikalar dahilinde 8.0/10 ama ilk 20 dk filan çıkarip son 40 dk olarak puanlamak gerekirse 8.5/10 gönül rahatlıyla verebilirim.

@destere izledim sonunda :X
izledin vede çok beğendin yani senin adına sevindim ben çok sıkılmıştım izlerken :)
ben o kadar çok beğenmesemde claire in hatrı için devam edeceğim :) önemli noktalardan bahsederken claire in ayrıntılarına hiç girmemişsin büyük eksiklik bence :))

bir saatlik dizide en çok sevdiğim sahnelerden claire in iç güzelliği haricinde bir sahne vardı:
o da kadının hemşirelik yapası geldiğinde adamlardan yara temizlemek için malzeme istemesi ve adamların sessiz kalması ama kadın alkol dediği an dördünün birden alkol uzattığı sahne tebessüm ettirdi güzel olmuştu :)

izledin vede çok beğendin yani senin adına sevindim ben çok sıkılmıştım izlerken :)
ben o kadar çok beğenmesemde claire in hatrı için devam edeceğim :) önemli noktalardan bahsederken claire in ayrıntılarına hiç girmemişsin büyük eksiklik bence :))

bir saatlik dizide en çok sevdiğim sahnelerden claire in iç güzelliği haricinde bir sahne vardı:
o da kadının hemşirelik yapası geldiğinde adamlardan yara temizlemek için malzeme istemesi ve adamların sessiz kalması ama kadın alkol dediği an dördünün birden alkol uzattığı sahne tebessüm ettirdi güzel olmuştu :)
Evet o sahneler güzeldi:X de dialoglu sahneler oldugu için pek değinesim gelemedi:X Birde kadın tam senlik aklı fikri hep şeyde +18 anlarda:F Kadına seninde online oldugun bi anda yorumlaşalım:X

Evet o sahneler güzeldi:X de dialoglu sahneler oldugu için pek değinesim gelemedi:X Birde kadın tam senlik aklı fikri hep şeyde +18 anlarda:F Kadına seninde online oldugun bi anda yorumlaşalım:X
kadını baştan sona yorsam konu kapanır :) uzun ince boynu var fişek gibi koynu var, neyse anlatmıyım :)