Otobüste Gerçekten Yaşlılara Yer Verir Misiniz?

• a) Evet, veririm

Oy: 13 86.7%
  • b) Hayır, vermem

Oy: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,207
Puanı
1,060

a) Evet, veririm
b) Hayır, vermem

ben normalde otobüste boş bir yer olsa bile oturmam :T: ayakta daha rahat oluyorum :) ayakta hiçkimseye yer vermek zorunda kalmıyorum :D

Otobüse sık binmesem de bindiğim zaman veririm tabii ki. :)

Cam kenarında değilsem veririm. Ama ayrımcılık yaptığım oluyor tabiiki. Hacı tipli amcalara falan yer veriyorum genelde :D

Zaten son 2 senede sadece 3 kez oturdum o da bu hafta. :D Taktiği çözdüm siz de bu taktiği uygulayın. Aceleniz yok diyelim ve sizin bineceğiniz yerde otobüs ana baba günü gibi. O zaman ne yapıyoruz ilk gelen otobüste bırak abi herkes binsin sen binme. Bu otobüsten sonra gelen otobüste rahatça oturun. Dolmuşa binerdim bundan 2-3 sene önce bazen yer verirdim bazen çok yorgun olurdum benden başka küçük mü yok o versin derdim. :D

Evet. Ama sadece yaşlı ve hamilelere. Kadınlara sadece kadın olduğu için yer vermem.

tabi ki veririm.zaten günümün yarısı otobüste geçiyo :kiki:

yaşlı amcalara kadınlara her türlü amma benle yaşıt kızlara kesinlikle yer vermem inadına geçen gün yaşlı bi amca kıza yer verdi ben ayaktaydım valla ben utandım ya ben utandım o kız utanmadı

Durumu çok kötü değilse yer vermem 4 senedir otobusle gidip geliyorum insan yoruluyor onca yolda. :T:

Ve genelde hep otururum. :X

Benim taktiğim de şu :D 3 kişilik koltuklar da csm kenarında ben oturum normal olarak yer falan veremem :D Ama tek kişilik koltuklar da oturursam veririm :D