Ben bilmiyordum. İlk kez duydum.
Bilmeyen var mıydı ki bunu?
Eskiden otobüste sigara içiliyormuş ben hiç denk gelmedim korkunç bir şey. Sıcak olması ve arka tarafın sallamasını düşününce normalKüçükken olurmuş ama uçak yolculuğu yaptıktan sonra kayboldu
Aşırı hava sıcaksa ve arabanın arka koltuğundaysam çok nadiren baş ağrısı olduğu oluyor.
Burada hiç olmuyor. Tr de ise otobüs yolculuğu nerdeyse yapmıyorum. Orda eğer tütün kullanılıyorsa oluyordu.
Şehirler arası içilmiyor ama köyler arası hâlâ var o durum. En azından yasaklandıktan sonra şahit olmuştum. Ayranı çok severim çünkü o tarz yolculuklarda beni ayaktan tutan içecekEskiden otobüste sigara içiliyormuş ben hiç denk gelmedim korkunç bir şey. Sıcak olması ve arka tarafın sallamasını düşününce normal
Çok saygısızca hareket. Sigara içene bir şey demem ama toplumda nerede olursa olsun nefret ediyorum özellikle kapalı alanda. Ben genelde kahve içiyorum. Ayranı da severim yemeklerin yanında falan çok içiyorum.Şehirler arası içilmiyor ama köyler arası hâlâ var o durum. En azından yasaklandıktan sonra şahit olmuştum. Ayranı çok severim çünkü o tarz yolculuklarda beni ayaktan tutan içecek
Düğünlerde falan toplanıp içtiklerinde ayrılırım hemen o ortamdan. Nefret ediyorum ve kokusuna tahammülüm yok.Çok saygısızca hareket. Sigara içene bir şey demem ama toplumda nerede olursa olsun nefret ediyorum özellikle kapalı alanda. Ben genelde kahve içiyorum. Ayranı da severim yemeklerin yanında falan çok içiyorum.
Benim de bir de yolda tüttüren var arkasında isen geçmiş olsun. Hemen bir şekilde önüne geçmen ya da uzaklaşman gerekirDüğünlerde falan toplanıp içtiklerinde ayrılırım hemen o ortamdan. Nefret ediyorum ve kokusuna tahammülüm yok.