Otobüs Yolculuğunda Mideniz Bulanır mı ?

evt :T

Şimi, oturursam bulanmaz hiç.
Uzun zamandır otobüse binmediysem ve ayaktaysam bulanır.

sehir icinde hayir ama baska bir yere gittigimde resmen yol boyu midem bulaniyor cok kotu oluyorum :T

Kendi akılsızlığım hep muavinden kola isterdim servis gelince bulanırdı bazen kusardım da sonra gazlı içeceklerin iyi gelmediğini öğrenince bıraktım. Sonuç bir daha kolay kolay bulunmadı. Molada istediğim gibi yemek de yedim bir şey olmadı. Mesele gazlı içeceklerdeymiş.

Küçükken olurmuş ama uçak yolculuğu yaptıktan sonra kayboldu :A
Aşırı hava sıcaksa ve arabanın arka koltuğundaysam çok nadiren baş ağrısı olduğu oluyor.
Burada hiç olmuyor. Tr de ise otobüs yolculuğu nerdeyse yapmıyorum. Orda eğer tütün kullanılıyorsa oluyordu.

Küçükken olurmuş ama uçak yolculuğu yaptıktan sonra kayboldu :A
Aşırı hava sıcaksa ve arabanın arka koltuğundaysam çok nadiren baş ağrısı olduğu oluyor.
Burada hiç olmuyor. Tr de ise otobüs yolculuğu nerdeyse yapmıyorum. Orda eğer tütün kullanılıyorsa oluyordu.
Eskiden otobüste sigara içiliyormuş ben hiç denk gelmedim korkunç bir şey. Sıcak olması ve arka tarafın sallamasını düşününce normal

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eskiden otobüste sigara içiliyormuş ben hiç denk gelmedim korkunç bir şey. Sıcak olması ve arka tarafın sallamasını düşününce normal
Şehirler arası içilmiyor ama köyler arası hâlâ var o durum. En azından yasaklandıktan sonra şahit olmuştum. Ayranı çok severim çünkü o tarz yolculuklarda beni ayaktan tutan içecek :bhr:

• Üzücü
Reactions: Gerekli24
Şehirler arası içilmiyor ama köyler arası hâlâ var o durum. En azından yasaklandıktan sonra şahit olmuştum. Ayranı çok severim çünkü o tarz yolculuklarda beni ayaktan tutan içecek :bhr:
Çok saygısızca hareket. Sigara içene bir şey demem ama toplumda nerede olursa olsun nefret ediyorum özellikle kapalı alanda. Ben genelde kahve içiyorum. Ayranı da severim yemeklerin yanında falan çok içiyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Çok saygısızca hareket. Sigara içene bir şey demem ama toplumda nerede olursa olsun nefret ediyorum özellikle kapalı alanda. Ben genelde kahve içiyorum. Ayranı da severim yemeklerin yanında falan çok içiyorum.
Düğünlerde falan toplanıp içtiklerinde ayrılırım hemen o ortamdan. Nefret ediyorum ve kokusuna tahammülüm yok.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24