Polat Şaşmaz
Favori Üye
mahidevoya akıl verirdin azıcık fena mıİstemezdim ne işim var o dönemde.![]()
Ben hareme nasıl gireyim ki. 😱mahidevoya akıl verirdin azıcık fena mı![]()
o ka dizi izledin hiç mi 2 total entrika bilmiyonBen hareme nasıl gireyim ki. 😱
Olabilir aslında biraz düşününce.o ka dizi izledin hiç mi 2 total entrika bilmiyon![]()
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yı kandırmak kolay mıOlabilir aslında biraz düşününce.Ben o dönemde olsam olsam paşa falan olurdum herhalde sen de Sümbül ağa ya da Şeker Ağa olurdun senin güvenini kazanıp hareme girerdim ve Hürrem'i hançerleyip Selim'in suratına kezzap döker kaçardım haha.
![]()
Bir kese altınla kolay tabii ki.[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yı kandırmak kolay mı![]()
Aynen tam benim istediğim gibi.Ben yaşamak isterdimfatih, yavuz ve II.osman döneminde yaşamak isterdim o dönemler bana hep ilgi çekici gelmiştir. Özellikle II.osman dönemi
![]()
Ben savaşmak isterdim açıkçası.hiç istemezdim. kim sultana reaya (güdülen hayvan) olmak ister ki? hanedanda olsan daha fena. hep ölüm tehlikesicumhuriyet forever
![]()
savaşlar insanlık tarihinin her döneminde olduBen savaşmak isterdim açıkçası.![]()
Evet,ben savaşmak da isterdim.savaşlar insanlık tarihinin her döneminde oldu![]()
yani diyorum ki illa osmanlı dönemine gitmene gerek yok savaşmak içinEvet,ben savaşmak da isterdim.![]()
Ben Osmanlı dönemini çok merak ediyorum,dediğini anlıyorum.yani diyorum ki illa osmanlı dönemine gitmene gerek yok savaşmak için![]()