Polat Şaşmaz
Favori Üye
mahidevoya akıl verirdin azıcık fena mıİstemezdim ne işim var o dönemde.
Ben hareme nasıl gireyim ki. 😱mahidevoya akıl verirdin azıcık fena mı
o ka dizi izledin hiç mi 2 total entrika bilmiyonBen hareme nasıl gireyim ki. 😱
Olabilir aslında biraz düşününce.o ka dizi izledin hiç mi 2 total entrika bilmiyon
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yı kandırmak kolay mıOlabilir aslında biraz düşününce.Ben o dönemde olsam olsam paşa falan olurdum herhalde sen de Sümbül ağa ya da Şeker Ağa olurdun senin güvenini kazanıp hareme girerdim ve Hürrem'i hançerleyip Selim'in suratına kezzap döker kaçardım haha.
Bir kese altınla kolay tabii ki.[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yı kandırmak kolay mı
Aynen tam benim istediğim gibi.Ben yaşamak isterdimfatih, yavuz ve II.osman döneminde yaşamak isterdim o dönemler bana hep ilgi çekici gelmiştir. Özellikle II.osman dönemi
Ben savaşmak isterdim açıkçası.hiç istemezdim. kim sultana reaya (güdülen hayvan) olmak ister ki? hanedanda olsan daha fena. hep ölüm tehlikesicumhuriyet forever
savaşlar insanlık tarihinin her döneminde olduBen savaşmak isterdim açıkçası.
Evet,ben savaşmak da isterdim.savaşlar insanlık tarihinin her döneminde oldu
yani diyorum ki illa osmanlı dönemine gitmene gerek yok savaşmak içinEvet,ben savaşmak da isterdim.
Ben Osmanlı dönemini çok merak ediyorum,dediğini anlıyorum.yani diyorum ki illa osmanlı dönemine gitmene gerek yok savaşmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?