SON DAKİKA Osman Sınav Hayatını Kaybetti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,809
Puanı
1,061
osman-sinav-kimdir-nereli-osman-sinav-dizileri-neler-1-1643397872.webp

Sanat dünyasının önemli kayıplarına bir yenisi daha eklendi.

'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi', 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Sakarya Fırat', 'Sen Anlat Karadeniz' gibi iz bırakan fenomen yapımlarda imzası bulunan ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav, uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenilerek 69 yaşında hayatını kaybetti.

Biz de Fav10.net ailesi olarak Osman Sınav'a Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

oktay-selcuk-mehmet.jpg

Hayır hayır olamaz ... daha geçen gün Erlik'in yayınında Mustafa Şevki Doğan hocamız ziyarete gidecem demişti...

Güle güle büyük usta rekortmen Osman Sınav :( Eserlerine sahip çıkacağız.

Süper Baba, Yasemince, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Pars Kiraz Operasyonu, Pars Narkoterör, Doludizgin Yillar, Sakarya Firat, Kizilelma...

Osman Sinav'in o kadar cok yapimini izledim ki, ailemden biri ölmüs kadar üzüldüm... kanser oldugunu bilmiyordum bende..

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.. ailesi ve yakinlarina bassagligi diliyorum... sözün bittigi yerdeyim :(

• Üzücü
Reactions: ömer karataş
Türk televizyon tarihinde çağ kapatıp yeni bir çağ açan büyük usta. Sektöre sayısız isim ve teknik kazandırdı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Allah rəhmət eləsin. Son illərində çox zorluq çəkirdi, qurtuldu bir tərəfdən :(
Onlarca dizi onun dizilerinden ilhamlanarak yapıldı. Unutulmayacak bir isim.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Usta senaristlerdendi.