Osman Sınav dan GeL Dese Aşk Dizisi Yakında Show Tv'de

paramparça

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
22
Usta Yapımcı-Yönetmen Osman Sınav,şu sıralar Show Tv için "Gel Dese Aşk" isimli bir dizi hazırlığı içerisinde..Oyuncu Kadrosu kadar hikaye'nin de çok konuşulacağı bir dizi olacak Gel Dese Aşk.
Gel Dese Aşk Şubat Ayından İtibaren Show Tv'de

Gel Dese Aşk'ın ilk başrol oyuncusu da belli olmuş.Selin Şekerci hırçın bir karakteri canlandıracakmış

Selın sekercı mı basrol ıcın yeterlı degıl. yan rıllerın ıyı oyuncusu sadece... zaten osman sınavın son projelerı dokuluyor. osman sınava trt sahıp cıkmazsa osman sınav dıye bırı kalmayacaktı

Selın sekercı mı basrol ıcın yeterlı degıl. yan rıllerın ıyı oyuncusu sadece... zaten osman sınavın son projelerı dokuluyor. osman sınava trt sahıp cıkmazsa osman sınav dıye bırı kalmayacaktı

osman sınav diye biri kalmayacakmıydı :d :d :d

aynen acı hayatta tutmuştu ayrıca pusatta iyi gidiyodu ama farklı sebeplerden bitti şimdi de sakarya fırat var daha ne olsun osman sınav tartışmasız en iyi yönetmendir ve çok iyi bi yapımcıdır

Osman Sınav bu sektördeki önemli isimlerden biri ama son yıllarda birçok projesi beklentiyi karşılayamadı. Sakarya Fırat bu konuda istisna olmayı başardı.

Bu diziyle ilgili pek fazla haber duymadık bugüne kadar. Ben Şubat ayında başlayabileceğini düşünmüyorum. Show TV'de zaten 4 tane yeni dizi başlayacak ilerleyen haftalarda. Bir yenisi daha eklenmez onlara :)

Osman Sinav Türkiye ye kurtlar vadisi, ekmek teknesi, deli yürek ve sakarya Firat gibi cok begenilen ve izlenen dizileri kazandirmistir ama son dönemde yaptii Isler pek tutmuyor mesela doludizgin yillar, pars narkoterör, pusat, Kilic günü,... Gibi.

Insallah bu projesinde basarili olur ama tam sezonun ortasinda yeni bir Dizi baslatmak ne Kadar dogru bilmiyorum.

dizinin adı bile kötü geldi bana.. herşeyden önemlisi addır etkileyici bi ad olmazsa pek bi işe yaramaz. gel dese aşk çok sıradan bi isim. yeni sezon başlarsa ne olur ne olmaz belli değil ama sezon ortası olursa tutmaz