2016 Osman Pazarlama - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
2012720-880641375.jpg

Osman Pazarlama (2016)

Türü: Komedi
Yönetmen: Togan Gökbakar

Senaryo: Şahan Gökbakar & Togan Gökbakar

Oyuncular:
Şahan Gökbakar
Mehmet Selim Akgül
Feriştan Senem Yıldırım
Esra Balıkçı
Yurtsen Fidan

IMDb Sayfası

Filmin Konusu:
İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz (Şahan Gökbakar), bir yandan Uzakdoğu’dan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan küçük ölçekli bir girişimcidir. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılan Osman´ın en büyük yardımcıları sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ve aile dostlarının kızı Songül´dür (Feriştah Senem Yıldırım). Osman, bu zorlu ama keyifli yolda, zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar.

Fragman:

Son düzenleme:
Filmi geçtiğimiz hafta sinemada izlemiştim, yorum anca geliyor. :D

Ya siz buna ''Osman Pazarlama'' demişsiniz, bu bildiğimiz ''Recep İvedik'' çıkmış. Ciddi ciddi adamın konuşmaları, hareketleri falan hep aynıydı yani. Ben yine Recep izliyorum falan sandım, bu konuyla Recep İvedik 5 yapsaymış ya Şahan. :D

Osman'ın yardımcısı Erkan'dı adı sanırsam o baya komikti, onlu olan sahneler güzeldi. İşte çalıştırılmak üzere getirilen o yabancıları tanıtım kısmında da kahkaha attım, filmin en güzel sahnesi oydu bence.

Sonra şu Osman'ın sevdiği kızın babasıyla olanlar, yanlışlıkla annesini kaçırması falan yine güzeldi, Şahan bu işi beceriyor. :D

7/10

Çok kötü bir film olmuş açık ve net! İlk yarı hiç gülmedim sadece ben de değil salondaki insanların da hiçbiri gülmedi, ikinci yarı da sadece kız kaçırma kısımları eğlenceliydi bakın komik demiyorum eğlenceliydi. Yine de güldürmedi, 1 puan verecektim fakat filmin sonu mutlu bitti, o tatlı kızın hatrına +1 puan ekledim.

Gerçekten zaman israfı hatta israftan da ziyade zaman cinayeti her saniyenize yazık, kesinlikle gitmeyin. Sadece ben de değil Şahan'ın filmlerini seven insanlar da bu filmi hiç beğenmemiş. :)

Yalnız filmdeki buluş gerçekte de yapılsa tutardı eğer yapılabilme imkanı varsa yapsınlar tutar kesinlikle. :A

Puanım; 2/10

Çok kötü bir film olmuş açık ve net! İlk yarı hiç gülmedim sadece ben de değil salondaki insanların da hiçbiri gülmedi, ikinci yarı da sadece kız kaçırma kısımları eğlenceliydi bakın komik demiyorum eğlenceliydi. Yine de güldürmedi, 1 puan verecektim fakat filmin sonu mutlu bitti, o tatlı kızın hatrına +1 puan ekledim.

Gerçekten zaman israfı hatta israftan da ziyade zaman cinayeti her saniyenize yazık, kesinlikle gitmeyin. Sadece ben de değil Şahan'ın filmlerini seven insanlar da bu filmi hiç beğenmemiş. :)

Yalnız filmdeki buluş gerçekte de yapılsa tutardı eğer yapılabilme imkanı varsa yapsınlar tutar kesinlikle. :A

Puanım; 2/10
Oha o puan ne la öyle, aşırı düşük vermişsin. :D

Ama nasıl güldürdü? Zeki mizah ile mi, yoksa 5. sınıf osuruk şakalarıyla mı; onu da bir düşünmek lazım. :A
Helal olsun konuş. :A

Sen ota böceğe gülen bir insansın, karşına gelip öylesine baksam yine gülersin o yüzden sana komik gelmesi çok doğal. :A
Siz espiriden ne anlarsınız be. :T:

Doğru çok gülen bir insanımdır ama film komikti. :D @Aserat osuruk olayı bir kere vardı, onun dışında normaldi yani. Ama bildiğimiz recebi kopyalmış, yani ben buna RECEP İVEDİK 5 diye giderdim. Hep oradaki hareketler, konuşmalar falan. :D

Espriler de klasikti, küfürlüydü yani klasik Şahan. :D

Siz espiriden ne anlarsınız be. :T:

Doğru çok gülen bir insanımdır ama film komikti. :D @Aserat osuruk olayı bir kere vardı, onun dışında normaldi yani. Ama bildiğimiz recebi kopyalmış, yani ben buna RECEP İVEDİK 5 diye giderdim. Hep oradaki hareketler, konuşmalar falan. :D

Espriler de klasikti, küfürlüydü yani klasik Şahan. :D
Mesela geçen sene bu dönemlerde Bana Masal Anlatma ve Kocan Kadar Konuş gibi iki tane muhteşem komedi filmi vardı, ikisinde de tek bir belaltı şaka yoktu ve fazlasıyla da güldürüyorlardı. Şahan kırk fırın ekmek yese bile böyle filmler yapamaz, çünkü zor geliyor. :X

Mesela geçen sene bu dönemlerde Bana Masal Anlatma ve Kocan Kadar Konuş gibi iki tane muhteşem komedi filmi vardı, ikisinde de tek bir belaltı şaka yoktu ve fazlasıyla da güldürüyorlardı. Şahan kırk fırın ekmek yese bile böyle filmler yapamaz, çünkü zor geliyor. :X
Evet o filmlerde komikti ama bana fazla komik gelmiyor, klasik TÜRK erkeği oluyorum bu durumda ama bana Şahan daha komik geliyor. :D

Şahan Gökbakar Recep İvedik 3'ten sonra kendini geliştireceğine iyice geriye gidiyor. Kast sıfır, malzeme sıfır, muhtemelen maliyet de sıfır.

2 saat boyunca aralıksız argo ve bel altı espri görmek isteyenler gidebilir ama arkadaşım ısrar etmese ilk yarısında çıkacaktım, o denli beğenmedim. Daha da fazla yorum yapmaya gerek yok.

Gördüm şimdi Sabah gazetesine de yakıştıramadım. Madem haber yapacaklar doğru kelimeler kullansınlar. Hiç mi gazetecilik öğrenmediler. :)

Şahan Gökbakar Recep İvedik 3'ten sonra kendini geliştireceğine iyice geriye gidiyor. Kast sıfır, malzeme sıfır, muhtemelen maliyet de sıfır.

2 saat boyunca aralıksız argo ve bel altı espri görmek isteyenler gidebilir ama arkadaşım ısrar etmese ilk yarısında çıkacaktım, o denli beğenmedim. Daha da fazla yorum yapmaya gerek yok.

Gördüm şimdi Sabah gazetesine de yakıştıramadım. Madem haber yapacaklar doğru kelimeler kullansınlar. Hiç mi gazetecilik öğrenmediler. :)

@mrt-06 sen 1 puan fazla bile vermişsin :D :D