İndirdim oyunu.
9 KişiyizHe tamam. Yaz beni de. Kaç kişi var bu arada?
Evet her gün oynanıyor maçlar. İddialı olmak istiyorsan her gün kontrol etmen gereklibiraz kararsızım turnuva sanırım hergün oluyor değil mi?![]()
oyunu hiç oynamadım biraz kararsızım bakalım artık9 Kişiyiz
Evet her gün oynanıyor maçlar. İddialı olmak istiyorsan her gün kontrol etmen gerekli![]()
Onları da çağıralım bakalım gelirler
Yazdım tamamArkadaşlarım oynuyordu, gayet çelişkili bir oyun.
Yaz beni de.
Çok güzelİndirdim oyunu.![]()
Oynamıştım bi ara. Hull City ile efsaneler yaratmıştım.Oyunu indirmeye üşenmezsem katılırım.😛
Zaten online değil mi oyun.![]()
Telefona indirmekten bahsediyorum. Sende oynuyordun dimi bi gelde seninle rakip olalım.![]()
Sadece Futbu'yu oynamıştım bu türdende, ben bağımlı oluyorum genelde online oyunlara, o yüzden bulunmuyum.
Biz işci adamız bizi bozar böyle görevler.![]()
Çok boş yaptın şimdiKokrktun mu laa korkma sonuncu olmazsın @FaJi varken.![]()
Yer var yazıyorumGüncel olarak oynadığım bir oyun OSM. Eğer yer varsa bende katılabilirim.![]()
Katıl katılSadece Futbu'yu oynamıştım bu türdende, ben bağımlı oluyorum genelde online oyunlara, o yüzden bulunmuyum.
Biz işci adamız bizi bozar böyle görevler.![]()
Bilgisayardan da oluyor telefondan daPc'den mi sadece oynanıyor yoksa mobilden de oluyor mu? @FaJi![]()
Ne zaman başlarız?Bilgisayardan da oluyor telefondan daTelefonda ayrıca uygulaması dar var
![]()
Transfer listesi oluyor orada da diğer liglerden büyük oyuncular çıkıyor. Yani transfer edebiliyoruz ama sadece listedeki kişileri. Ayrıca ligte birbirimize teklif ederek aramızda transfer yapabiliriz.Diğer liglerden futbolcu transfer edebiliyor muyuz?@FaJi
Şu an 11 kişiyiz @BesaleT ve @Tolstoyevski gelirse 13 kişi olacağız. Aslında şimdide başlarız sıkıntı yokNe zaman başlarız?
O ikili sınavdan sonra gelir heralde.Transfer listesi oluyor orada da diğer liglerden büyük oyuncular çıkıyor. Yani transfer edebiliyoruz ama sadece listedeki kişileri. Ayrıca ligte birbirimize teklif ederek aramızda transfer yapabiliriz.
Şu an 11 kişiyiz @BesaleT ve @Tolstoyevski gelirse 13 kişi olacağız. Aslında şimdide başlarız sıkıntı yok![]()
Şimdi başlamayalım, pazartesi başlayalım bence. Tolstoyevski de gelir o zaman hem.Transfer listesi oluyor orada da diğer liglerden büyük oyuncular çıkıyor. Yani transfer edebiliyoruz ama sadece listedeki kişileri. Ayrıca ligte birbirimize teklif ederek aramızda transfer yapabiliriz.
Şu an 11 kişiyiz @BesaleT ve @Tolstoyevski gelirse 13 kişi olacağız. Aslında şimdide başlarız sıkıntı yok![]()
Ne zaman bitiyor sınavlarıO ikili sınavdan sonra gelir heralde.![]()
Pazartesi burada olacaklarsa pazartesi başlayalım.Şimdi başlamayalım, pazartesi başlayalım bence. Tolstoyevski de gelir o zaman hem.![]()