Leşsin...Onu sonuna kadar etiketlemeyi düşünüyorum.
Leşsin...Onu sonuna kadar etiketlemeyi düşünüyorum.
Ben böyle uzatılmış tepkiler vermem. Net bir şekilde direk 'Hayır' derim.
@secquin hocam hangi takım çıksın istersiniz?Bu sezon çok fazla diyaloğa girmeden oyun endeksli oynayacağım.Sadece güzel yorumlarda konuya dahil olmayı düşünüyorum.Herkese başarılar dilerim.
İlhan paluttan beri hataysporu destekliyorum ama benim için fark etmiyor her takımla oynarım ben 😂 umduğumuz değil de bulduğumuzda olucaktır gönlümüz.İç geçirmek yerine savaşıcaz gladyatörlerimle 😂@secquin hocam hangi takım çıksın istersiniz?
Hatayspor, İlhan Palut'un emeklerini hiçe saydı aslında da, neyse artık. Hangisi düşerse bahtımıza.İlhan paluttan beri hataysporu destekliyorum ama benim için fark etmiyor her takımla oynarım ben 😂 umduğumuz değil de bulduğumuzda olucaktır gönlümüz.İç geçirmek yerine savaşıcaz gladyatörlerimle 😂
Aynen bence türkiyenin en iyi 5 hocasından biri.En azından en büyük aday diyebilirim.Çok beğendiğim bir hoca.Göztepeyle önümüzdeki sezon çok daha güzel şeyler yapıcaktırHatayspor, İlhan Palut'un emeklerini hiçe saydı aslında da, neyse artık. Hangisi düşerse bahtımıza.
Cuma falan yapın. Ben olamayabilirim yarın öbürgünSen mi eşlik ediyorsun bu sefer...
Bencede jetonmu yetmediSen mi eşlik ediyorsun bu sefer...
Cuma falan yapın. Ben olamayabilirim yarın öbürgün
Bence şimdi başlayalımSen mi eşlik ediyorsun bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?