Damien Duff
Favori Üye
İlk önce Slovakya şimdi Danimarka @Tolstoyevski
İlk önce Slovakya şimdi Danimarka @Tolstoyevski
Portekiz Almanya'dan daha güçlü. Ronaldo yeter başlı başına. Çok zor bir karşılaşma olacak şimdiden başarılar ve tebrikler...İlk önce Slovakya şimdi Danimarka @Tolstoyevski
Totem yapma @TolstoyevskiPortekiz Almanya'dan daha güçlü. Ronaldo yeter başlı başına. Çok zor bir karşılaşma olacak şimdiden başarılar ve tebrikler...
Euro 2020 için boşalan Hırvatistan'ı aldım.Maç oynanıyor yazmasına rağmen simülasyon ekranda çıkmıyor.Portekiz Almanya'dan daha güçlü. Ronaldo yeter başlı başına. Çok zor bir karşılaşma olacak şimdiden başarılar ve tebrikler...
Hırvatistan elendiEuro 2020 için boşalan Hırvatistan'ı aldım.Maç oynanıyor yazmasına rağmen simülasyon ekranda çıkmıyor.
Simülasyon yok bu oyunda direkt sonuç çıkıyor ya da özeti maçın ama sadece yazılı anlatımla...Euro 2020 için boşalan Hırvatistan'ı aldım.Maç oynanıyor yazmasına rağmen simülasyon ekranda çıkmıyor.
@Gerekli24 ben kullanmıyorum bilgi AnalistiniEkli dosyayı görüntüle 89036
Bu nedir ayrıca bilgi analisti de yasak değil mi?
pek, teknik ekip kiralama ne sen olmasan cevap verecek adam yok bu arada@Gerekli24 ben kullanmıyorum bilgi Analistini
Merak etme gizli antrenmanı harcamasan iyiydi
Dostluk maçı kısmından görünüyor
Saçma sapan bişey herhalde ilk defa duyuyorumpek, teknik ekip kiralama ne sen olmasan cevap verecek adam yok bu arada
Ülke turnuvasında ilk hafta kadroyu kurup öylece unutmuştum, hatırlattığın için sağol kampa gerek yok@batuhankaralar bol şanslar kardeşimkampa falan gideceksen söyle
Sevindim pompy finale gelir misin ben bekliyor olacağım orada
Osmanlıspor satıldığı için olamıyor satın ala tıklapek, teknik ekip kiralama ne sen olmasan cevap verecek adam yok bu arada
Keçiörengücü gerçekte Bodrumsporu Playofftan ettiLigin ilk maçını Adana Demirspor ile yapacağız. Günlerdir sıkı bir antreman maratonuna girmiştik ve son dakika transferlerimiz ile moral ve motivasyonumuz yüksek.
Lige 3 puan ile başlamak istiyoruz. Rakibimiz @12.Adam 'a başarılar🤗
🐐 gibi inatçı bir takımımız var. Hedefimizin çok yukarılarında olacağızKeçiörengücü gerçekte Bodrumsporu Playofftan etti
O kadar fazla transfer yapma Keçiörengücü iyi takım🐐 gibi inatçı bir takımımız var. Hedefimizin çok yukarılarında olacağız
Takımın değeri olarakta sonlardayken baya sıçrama yaptık
Başlarda yapmak zorundayım. Takımın gücü 50lerdeydi. Şimdi 60 ve 70lerdeO kadar fazla transfer yapma Keçiörengücü iyi takım
Üçüncü ligten çıkan takım
Güçsüzler yener Bursaspor süper ligde olsa daha fazla parası olurduBaşlarda yapmak zorundayım. Takımın gücü 50lerdeydi. Şimdi 60 ve 70lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?