OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?

Ponpy'nin canı evde çok sıkılıyormuş. Rica etti. Saf temiz bir arkadaşımız. Zaten çok oynamayı bilmiyor. Katılması yada katılmaması vize bi şey kaybettirmez bence. Daha bilgili biri olsaydı karşı çıkardık ama bu Pompy yani çokta şey etmemek lazım reisi

Ben başta @Dosi ye Norwich neden verildi anlamadım. LVP, MC veya Chelsea'den birini verebilirdik ona.
Galiba tepki gelinir diye bana o takım uygun görüldü. Sorun değil ben eğlencenize dahil olmak istedim ve kendimi her geçen gün geliştirmeye başlıyorum. Güçlü takımları batırmak istemem ilk deneyimimde
İleriki zamanlarda bu turnuvanın devamı gelirse daha tecrübeli ve eşit şartlarda yarışmış olurum sizlerle🤗 @Sherlock

facebooktan girince öğrendim kullanıcı adımı @sokak sanati @Dosi chelsea nin durumu 4 te 0 la başlamış

Reactions: Dosi
Pompy reis gelsin ya

Ama dosiye de Liverpool ya da Cityden birini verelim bence öyle daha doğru olur.

Reactions: Dosi and Turkuazz
ben onaylarım ama Dosi de sonradan katılıp Norwich takımını aldı.oda city yada liverpool takımını seçebilir.bence ikiside 3 takımdan ikisini alsın.hatta Chelsea ile City alınabilir

@pompy maçların oynanmasına 25 dakika var aşağı yukarı, onaylıyorum isteği. 10 kişi tamam demiş zaten, yarını beklemeye gerek yok.

3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?

3 tane takımın kura çekimine alınmamasının sebebi o dönem tam o üç takımı dışarıda bırakabileceğimiz şekilde katılımcı sayısının olmasıydı, @Dosi ve @pompy en başta aramıza katılmış olsalar zaten Norwich ve Chelsea kura çekimine dahil edilecekti. İki süper güç olan Liverpool ve Manchester City dışarıda bırakılacaktı. Bugün @pompy katılmak isteyince gündemimize girdi doğal olarak, yine de direkt dahil etmek yerine oylamaya sundum sıkıntı çıkmaması adına. Netice itibariyle de büyük bir çoğunluk kabul etti gelmesini zaten.

@bazinga senin futbolculara kastın mı var. Niye agresif ayarladın taktiği.😡 Hemde sarı bir hakemde. Umarım benim e oyuncuları sakatlamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...