Şimdi belki hemen olmaz ama ilerde iyi olurum. Mevcut kadromla bile turkuazz'dan sadece 2 gol yedikBekleyelim ve görelim. Senden sürpriz bekliyorum.![]()
Şimdi belki hemen olmaz ama ilerde iyi olurum. Mevcut kadromla bile turkuazz'dan sadece 2 gol yedikBekleyelim ve görelim. Senden sürpriz bekliyorum.![]()
3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?
Galiba tepki gelinir diye bana o takım uygun görüldü. Sorun değil ben eğlencenize dahil olmak istedim ve kendimi her geçen gün geliştirmeye başlıyorum. Güçlü takımları batırmak istemem ilk deneyimimdeBen başta @Dosi ye Norwich neden verildi anlamadım. LVP, MC veya Chelsea'den birini verebilirdik ona.
Ponpy'nin canı evde çok sıkılıyormuş. Rica etti. Saf temiz bir arkadaşımız. Zaten çok oynamayı bilmiyor. Katılması yada katılmaması vize bi şey kaybettirmez bence. Daha bilgili biri olsaydı karşı çıkardık ama bu Pompy yani çokta şey etmemek lazım reisi![]()
facebooktan girince öğrendim kullanıcı adımı @sokak sanati @Dosi chelsea nin durumu 4 te 0 la başlamışGaliba tepki gelinir diye bana o takım uygun görüldü. Sorun değil ben eğlencenize dahil olmak istedim ve kendimi her geçen gün geliştirmeye başlıyorum. Güçlü takımları batırmak istemem ilk deneyimimdeİleriki zamanlarda bu turnuvanın devamı gelirse daha tecrübeli ve eşit şartlarda yarışmıs olurum sizlerle🤗 @Sherlock
facebooktan girince öğrendim kullanıcı adımı @sokak sanati @Dosi chelsea nin durumu 4 te 0 la başlamış
@Sherlock karar ne
tamam @sokak sanati biraz canım sıkılıyor7 kişi gelmende sıkıntı görmemiş. 2 kişi gelmesin demiş. Yarına kadar bekle. Anket yarın bitiyor. Adamı devamlı rahatsız etme az sakin ol![]()
ben onaylarım ama Dosi de sonradan katılıp Norwich takımını aldı.oda city yada liverpool takımını seçebilir.bence ikiside 3 takımdan ikisini alsın.hatta Chelsea ile City alınabilirDeğerli hocalarım iyi günler.
@pompy lige katılmak istiyor ama geriye dışarıda bırakılmasına karar verdiğimiz takımlar kaldı, bu yüzden size sormadan bir şey yapmak istemedim. Chelsea içlerinde kadro değeri olarak bize en yakın takım durumunda sanırım, Chelsea'yi kendisine verelim mi, vermeyelim mi? Size de kolaylık olması açısından 3 saatlik bir anket koyacağım, oy verirseniz sevinirim.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
aslında ben City takımını almanı isteyecektim @Sherlock tan kabul eden çıkmayacak diye yazmamıştım.Benim gibi acemi birine en kötü takımı verdiniz
Benim için sorun yok. Üsteki mesajıma cevap ver
tamam @sokak sanati biraz canım sıkılıyor
tamam @sokak sanatiReis onay çıktı gibi. 9 kişi gelmeni onayladı. Yarısı neredeyse bu. Yarın ki maça hazır ol![]()
3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?