Sana acil birşey soracağım transferle ilgiliTwitter'da şip şak cevap verecekmisin?
Veririm, gel.
Sana acil birşey soracağım transferle ilgiliTwitter'da şip şak cevap verecekmisin?
Benim gibi acemi birine en kötü takımı verdiniz
Benim için sorun yok. Üsteki mesajıma cevap ver
doğru bildin @sokak sanati normalde ben virüs olmasa dışardaydım @sokak sanatiReisi severim. Evde de canı sıkılıyordur eminim. Gelsin katılsın bize. Zaten komik buluyorum yorumlarını. Eğlence katar.
Mantıksız olur diye düşünüyorum ama çoktan kabul oldu gibiDeğerli hocalarım iyi günler.
@pompy lige katılmak istiyor ama geriye dışarıda bırakılmasına karar verdiğimiz takımlar kaldı, bu yüzden size sormadan bir şey yapmak istemedim. Chelsea içlerinde kadro değeri olarak bize en yakın takım durumunda sanırım, Chelsea'yi kendisine verelim mi, vermeyelim mi? Size de kolaylık olması açısından 3 saatlik bir anket koyacağım, oy verirseniz sevinirim.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
canım sıkılıyor evde @FelonMantıksız olur diye düşünüyorum ama çoktan kabul oldu gibi
chelseanin kadrosuna güvenim tam transfer yapmayabilirim @FelonDengeli transfer yapman lazım direk zirveye oturabilirsin çünkü
Söyle soyleyim satacağım 5 oyuncu ile dünya yıldızlarını alabilirsin kadron gerçekten güçlü buda dengeleri değiştirir ama bakalım son karar çıkmadı daha hakkında hayırlısıchelseanin kadrosuna güvenim tam transfer yapmayabilirim @Felon
sunderland le transfer yapmadım ben eski zamanlarda @FelonSöyle soyleyim satacağım 5 oyuncu ile dünya yıldızlarını alabilirsin kadron gerçekten güçlü buda dengeleri değiştirir ama bakalım son karar çıkmadı daha hakkında hayırlısı
3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?Nasıl yani?
ben kullanıcı adımı unutmuşum @DarkLegenD hatırlayamadım fenerbahçe aklımı aldı irlandadayken @DarkLegenD facebooktan girince öğrendim bulamadım hatta @DarkLegenD 4 günlük sokağa çıkma yasağı var yine3 tane takımı katmayacaktık, ne değişti de gündemimize girdi?
Bekleyelim ve görelim. Senden sürpriz bekliyorum.@xdragxx ile yaptığımız dostluk maçını kazandık😎 galiba ilk zaferim
@Araf seninle karşılaşmaya hazırım. Takımımda radikal değişiklikler yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 82782
@Sherlock senin montajlarını mum gibi aradım.Sheffield United efsanevi Brezilyalı sol bek Marcelo ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu!
Terinin son damlasına kadar Sheffield forması için savaşacağını belirten Marcelo, imza töreninde formasını giydikten sonra doğruca takım tesislerine katıldı. Usta sol bekin ilk maçta forma giymesi bekleniyor...
Ekli dosyayı görüntüle 82783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?