OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gibi acemi birine en kötü takımı verdiniz

Benim için sorun yok. Üsteki mesajıma cevap ver

Siz tam zamanında gelmişsiniz Dosi hanım, ligimiz kalite olarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde olduğu için herkes gelmek istiyor.

Reactions: Dosi
Reisi severim. Evde de canı sıkılıyordur eminim. Gelsin katılsın bize. Zaten komik buluyorum yorumlarını. Eğlence katar.

Başarılı kaleci Keylor Navas sıkı bir pazarlığın ardından Norwich City ile anlaştı. Tecrübeli kaleci yaptığı ilk açıklamada Dosi'nin taktiklerini beğendiğini ve hayranı olduğu teknik kadın ile birlikte çalışmaktan büyük keyif alacağını belirtti.
Dosi;"Manchester United ile yaptığımız futboldan oldukça memnunum. Takım umut verdi ve Navas ile çok daha güçlü bir takım olduk. En büyük isteklerimden biri gerçekleşmiş oldu ve başkanımızın bana güvenip istediğim transferleri yapmama kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Reactions: Tolstoyevski
Mantıksız olur diye düşünüyorum ama çoktan kabul oldu gibi

chelseanin kadrosuna güvenim tam transfer yapmayabilirim @Felon
Söyle soyleyim satacağım 5 oyuncu ile dünya yıldızlarını alabilirsin kadron gerçekten güçlü buda dengeleri değiştirir ama bakalım son karar çıkmadı daha hakkında hayırlısı

@xdragxx ile yaptığımız dostluk maçını kazandık😎 galiba ilk zaferim

@Araf seninle karşılaşmaya hazırım. Takımımda radikal değişiklikler yaptım

Reactions: xdragxx and Araf
Sheffield United efsanevi Brezilyalı sol bek Marcelo ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu!

Terinin son damlasına kadar Sheffield forması için savaşacağını belirten Marcelo, imza töreninde formasını giydikten sonra doğruca takım tesislerine katıldı. Usta sol bekin ilk maçta forma giymesi bekleniyor...

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...