Zor maç bizi bekliyor 😊😊Yine temiz bir skorla win almışız BOT karşısında olsa da... Artık derbi zamanı... @Turkuazz
Zor maç bizi bekliyor 😊😊Yine temiz bir skorla win almışız BOT karşısında olsa da... Artık derbi zamanı... @Turkuazz
Hadi bakalım biz de güveniyoruz sana...@Turkuazz bizi 2-0 yenmiş ama takımımdan umutluyum. Yaptığım transfer ile farklı yenilgiden kurtulmuşuz 16. sıradan kurtulacağıma inancım tam😎
Evet hem de oldukça zor bir maç...Zor maç bizi bekliyor 😊😊
Artık söz bitti, her şey ama her şey yarın saat 17... civarlarında futbolcuların ayaklarına bakacak... Basın toplantısında da dediğim gibi takımıma inancım tam, galip gelen taraf olacağız...Fav10 Ligi'nde Dev Maç!
![]()
Fav10 Ligi, büyük bir maça sahne oluyor. Şampiyonluk yarışındaki en iddialı takımlardan ikisi, ligin beşinci haftasında karşı karşıya geliyor. Messi'li Tottenham, Ronaldo'lu Manchester United'ı konuk ediyor. Dev karşılaşmanın hakemliğini Martin Atkinson üstlenecek. Maç öncesinde basın toplantısı yapan iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Tottenham teknik direktörü @MEnes, "Bütün oyuncularıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum. Hazırlıklarımız tamam, tek eksiğimiz Frenkie de Jong. Kendisini maça yetiştirmeye çalışıyoruz, iğneyle oynayabilir. Bakacağız. O olmasa bile kadromuzun geri kalanı oldukça güçlü zaten. Bir kere bizde Messi var Messi, Ronaldo'yu çokça kez mağlup etmeyi başardı. Yine edecek. Ben büyük konuşmayı severim; iddialıyız ve kazanacağız." dedi.
Manchester United teknik direktörü @Turkuazz ise, "Kadro değerimiz ortada, sadece bu yüzden bile bence favori belli. Maçın deplasmanda olmasının hiçbir önemi yok, biz büyük bir camiayız ve bu tip maçları oynamaya alışkınız. Bütün oyuncularım hazır, son antrenmanlarımızı yapıyoruz. Ronaldo'yu zor tutuyoruz, Messi'yle oynamayı ve ona karşı kazanmayı özlemiş. Sakatımız veya cezalımız bulunmuyor, bu bizim adımıza önemli bir avantaj. İnanıyorum, kazanacağız ve liderlik koltuğuna oturacağız." şeklinde konuştu.
Dev maç yarın yayınlanacak, sizin favoriniz kim değerli hocalarım...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
Evet her şey yarınki maç için. Tüm hazırlıklarımı galibiyete göre ayarladım, bu işin dönüşü yok...
Evet her şey yarınki maç için. Tüm hazırlıklarımı galibiyete göre ayarladım, bu işin dönüşü yok...![]()
Şimdimi oynadınız? Baktın ben yordum hemen saldırdın mı?
Yani anlatmaya gerek yok top toplayıcıdan top mu almışız neymiş o nedenle oyuncumuzun sarı kart gördüğü bir maç... Bundan sonra dostluk maçlarımız konusunda daha seçici davranacağız.
Maçımız olmayınca da 1 puan veriyordun zaten.OzaN bugün seninle maçımız varmış. Yenilirsem Hırsımı Bu Şarkı Benim'den çıkartırım. Bence taktik falan yapma.@bazinga
Maçımız olmayınca da 1 puan veriyordun zaten.![]()
Derbi maçı çok fazla zor iki takımda kazanma hırsıyla oynayacak 😊😊Artık söz bitti, her şey ama her şey yarın saat 17... civarlarında futbolcuların ayaklarına bakacak... Basın toplantısında da dediğim gibi takımıma inancım tam, galip gelen taraf olacağız...