OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani anlatmaya gerek yok top toplayıcıdan top mu almışız neymiş o nedenle oyuncumuzun sarı kart gördüğü bir maç... Bundan sonra dostluk maçlarımız konusunda daha seçici davranacağız.

Hocam yapmayın, etmeyin... Koskoca Zidane'ın ayağını kırmışsınız, takımınızda cezalı oyuncu yok. Konuşacaksak bunu konuşalım, nerede bu İngiltere Futbol Federasyonu...

Reactions: bazinga
@Sherlock buranın reisi, ona rica et. Lig ondan sorumlu.

Abartmayalım.
Burada milli irade söz konusu, kalan üçlü geçersiz kıldığımız takımlar olduğu için herkesi etiketleyip sorarım bir mesaj aracılığı ile. Kabul ediliyorsa alalım.
Norwich gibi bir takım kalsaydı keşke ama yapacak bir şey yok.

Reactions: Araf
Etiketleyip sor istersen herkese. Benim için sıkıntı yok.

Etiketleyip sor istersen herkese. Benim için sıkıntı yok.

Ya benim açımdan da sorun yok zaten ama dediğim gibi; geriye kalan takımlar, geçersiz kıldığımız takımlar olduğu için kafama göre iş yapamam. Soruyorum hemen şimdi, maçlar oynanmadan karar verilsin.

Reactions: Araf
Ya benim açımdan da sorun yok zaten ama dediğim gibi; geriye kalan takımlar, geçersiz kıldığımız takımlar olduğu için kafama göre iş yapamam. Soruyorum hemen şimdi, maçlar oynanmadan karar verilsin.
Ben zaten "kafana göre iş yap" demiyorum ki, "sor istersen" diyorum. Top sende artık, etiket yapıp geçersin istersen ve olay biter. Senin bileceğin iş.

Reactions: Sherlock
Değerli hocalarım iyi günler.

@pompy lige katılmak istiyor ama geriye dışarıda bırakılmasına karar verdiğimiz takımlar kaldı, bu yüzden size sormadan bir şey yapmak istemedim. Chelsea içlerinde kadro değeri olarak bize en yakın takım durumunda sanırım, Chelsea'yi kendisine verelim mi, vermeyelim mi? Size de kolaylık olması açısından 3 saatlik bir anket koyacağım, oy verirseniz sevinirim.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi

Sana acil birşey soracağım transferle ilgili
Twitter'da şip şak cevap verecekmisin?

Reactions: Sherlock
Ne değişti?

Benim gibi acemi birine en kötü takımı verdiniz

Benim için sorun yok. Üsteki mesajıma cevap ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...