Bizim maçı çantada keklik görmen şaşırttıSürpriz gelebilir dikkat et
Doğru tespite ne diyebiliriz ki... FUTURE bizim işimiz...Alphonso Davies ve Júnior Firpo, Tottenham'da!
Fav10 Ligi'nin en kuvvetli takımlarından biri olan Tottenham, rotasyonu genişletmek adına iki önemli transfer yaptı. 19 yaşındaki genç yetenek Alphonso Davies ve 23 yaşındaki İspanyol genç Júnior Firpo, Tottenham'ın yolunu tuttu. Takımın teknik direktörü @MEnes, "Genç oyunculara ihtiyacımız var, kupa maçları başta olmak üzere kendilerinden faydalanacağımız maçlar olacak. Kadromuzun yaş ortalamasını olabildiğince genç tutmak benim en önemli amaçlarımdan birisi, genç kardeşlerimiz kulübümüze hoş geldiler. Bizim odak noktamız FUTURE." dedi.
Yine temiz bir skorla win almışız BOT karşısında olsa da... Artık derbi zamanı... @Turkuazz4. Hafta (18 Mayıs) - Toplu Sonuçlar:
Fav10 Ligi'nde dördüncü hafta karşılaşmaları oynandı. Manchester United, Tottenham ve Arsenal yollarına kayıpsız devam ediyorlar. Manchester City, Bournemouth ve Chelsea ise kaybetmeye devam ediyorlar...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi
Doğru tespite ne diyebiliriz ki... FUTURE bizim işimiz...
Tamam yapmıyorum, geldi mi...Şov yapma, ayaklı kapitalizm...
Bilemiyorum artık nedenini, elbet vardır bir sebebi...@MEnes biz niye boş takıma 6-7 atamadık. Çıldıracağım
Tamam yapmıyorum, geldi mi...
Bilemiyorum artık nedenini, elbet vardır bir sebebi...
Yok yok gelmez zaten bakma daha fazla...Bakıyorum, biraz daha bakayım... Yok gelmedi.
Üzücü bir tabloymuş... Kısmet...250 Milyon dolarlık takım yaptım. Gol atamıyorlar delireceğim.
Üzücü bir tabloymuş... Kısmet...
Taktiklerde vardır bir şeyler, ayarlama yapman lazımdır belki de...Boş takıma gol atamıyorsam yarın Ozan ile berabere biter. Rezil bi oyun çıkartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?