Damien Duff
Favori Üye
italyadan isveçe kaçtı koronavirüs sebebiyle @SherlockTeknik direktör olarak mı aldınız bu bunağı Dosi hanım?
italyadan isveçe kaçtı koronavirüs sebebiyle @SherlockTeknik direktör olarak mı aldınız bu bunağı Dosi hanım?
Bir şeyler de yazacağım ama...Tepki göstermen yeterliydi zaten diss hariç herşey kabul
Oha bu nasıl satış 😱 almama vesile olan sendin 😱 @MEnes
Yoksa sen ayağımı kaydırma peşindemisin 😱 daha sana Twitter'da bir futbolcuma gelen teklifi danışmak için mesaj atmıştım 😱 @Tolstoyevski @Araf
Zlatan hepinize dersini verecek
Oha bu nasıl satış 😱 almama vesile olan sendin 😱 @MEnes
Yoksa sen ayağımı kaydırma peşindemisin 😱 daha sana Twitter'da bir futbolcuma gelen teklifi danışmak için mesaj atmıştım 😱 @Tolstoyevski @Araf
Şuna yorumun neBir şeyler de yazacağım ama...
Umarım öyledir herkese yap ama bana yapmaSatış, hainlik... Bunlar bizim işimiz Dosi hanım. Ancak bu sefer hiçbirini yapmadım, sadece şakaydı...
Adaşım işini yapmış bir şey demeye gerek yok, satış ve hainlik onun işi...Oha bu nasıl satış 😱 almama vesile olan sendin 😱 @MEnes
italyadan isveçe kaçtı koronavirüs sebebiyle @Sherlock
newcastle kaleci sakatlayabilir yarınki maçta kırmızı kart yeme riski var @SherlockLigimize korona bulaştırmasın...
Adaşım işini yapmış bir şey demeye gerek yok, satış ve hainlik onun işi...
@MasacRE bana da geçen Hainsi demişti. Çok belli etmedim ama baya güldümHaines iş başında... @MasacRE @Maskeli Fedai
Aynen, her daim işimizin başındayız...Haines iş başında... @MasacRE @Maskeli Fedai
@MasacRE bana da geçen Hainsi demişti. Çok belli etmedim ama baya güldüm
Diğer enler konusuna kaçarken yazmıştı. Güldürü atamamıştım,içimde kalmışken belirteyim dedim benim de hoşuma gitti @MasacREUyumlu olmuş, hoşuma gitti Hainsi hanım.
Niye üzüldün @Tolstoyevski ?Ekli dosyayı görüntüle 83206
İki İsveçli bir arada!
Norwich City'de transferler hız kesmeden devam ediyor. Geldiği ilk günden itibaren takımı her geçen gün daha da güçlendiren tecrübeli teknik kadın Dosi ilk geldiği günden beri Zlatan'ı takımına almayı istediğini belirtmişti. Yönetim, tecrübeli teknik kadını dinleyip Zlatan İbrahimović transferini duyurdular.
Zlatan yaptığı ilk açıklamada, "Dosi ile eskiden beri tanışıyoruz ve futbol kariyerimde önemli bir rol oynamıştır. Kendisinden talep geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Teknik direktörümüz ve takım arkadaşlarımla kulübümüzü el birliği ile planlanan hedefin çok üstüne taşıyacağız" ifadesinde bulundu.
@Sherlock @MEnes @Araf @Tolstoyevski
Maç bitsin bizim, ona göre değiştiririm. Ya domates ya kalp olurNiye üzüldün @Tolstoyevski ?
Harika atacağını dememişmiydin?
Yenilirsem kalp, kazanırsam 🍅 peki ya berabere olursa?Maç bitsin bizim, ona göre değiştiririm. Ya domates ya kalp olur