O zaman takıma bir ağabey olarak alman normal diyebiliriz.Açıklamada da anlaşılacağı üzerine eskiye dönük tanışıklığımız var. Onun kariyerinde seçimlerinde yardımım dokunmuştu
O zaman takıma bir ağabey olarak alman normal diyebiliriz.Açıklamada da anlaşılacağı üzerine eskiye dönük tanışıklığımız var. Onun kariyerinde seçimlerinde yardımım dokunmuştu
Kaptan yaptım çoktan. Deniz ve Acun'lu konu açtım. Gel bakO zaman takıma bir ağabey olarak alman normal diyebiliriz.Yardımcı teknik direktör gibi takılır arada çıkar 3 5 gol atar daha ne.
kadrosu iyi bana göre sağ sol bek sıkıntı karşı rakipte 3 eksik var @sokak sanatiMenejeri yol yenersin reis
benim satışa çıkardım adam var @bazinga
pes etmicem zatende jailsonluk yapmasın @DosiToparlarsın zamanla hemen pes etme
ingiltere ligi süper lig değil her maç kazanılmaz ki @sokak sanatiHakettiģini yaşıyorsun. Benimle berabere kalmayacaktın
Bu arada şarkını buldun mu
Daha hiç araştırmadım.Hakettiģini yaşıyorsun. Benimle berabere kalmayacaktın
Bu arada şarkını buldun mu
Daha hiç araştırmadım.
Zorla güzellik olmaz, itici olmaya gerek yok.Listeyi verebilirim ama Tolstoy ve Tolgab'ı oy vermesi için Şuraya etiketler misin. 50 kişi yapmaya çalışıyoruzİkisi beni dinlemiyor. Sadece onlara söz geçiremedim.
Geldim baktım ve güldüm.Kaptan yaptım çoktan. Deniz ve Acun'lu konu açtım. Gel bak
Konyuyada güldürü at ozamanGeldim baktım ve güldüm.
Ekli dosyayı görüntüle 83206
İki İsveçli bir arada!
Norwich City'de transferler hız kesmeden devam ediyor. Geldiği ilk günden itibaren takımı her geçen gün daha da güçlendiren tecrübeli teknik kadın Dosi ilk geldiği günden beri Zlatan'ı takımına almayı istediğini belirtmişti. Yönetim, tecrübeli teknik kadını dinleyip Zlatan İbrahimović transferini duyurdular.
Zlatan yaptığı ilk açıklamada, "Dosi ile eskiden beri tanışıyoruz ve futbol kariyerimde önemli bir rol oynamıştır. Kendisinden talep geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Teknik direktörümüz ve takım arkadaşlarımla kulübümüzü el birliği ile planlanan hedefin çok üstüne taşıyacağız" ifadesinde bulundu.
@Sherlock @MEnes @Araf @Tolstoyevski
Yok şimdi konuya da güldürü atmak ayıp olur, beğendim yeterli.Konyuyada güldürü at ozamankatkın olsun bana
Oha bu nasıl satış 😱 almama vesile olan sendin 😱 @MEnesTeknik direktör olarak mı aldınız bu bunağı Dosi hanım?
Tepki göstermen yeterliydi zatenYok şimdi konuya da güldürü atmak ayıp olur, beğendim yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?