Yok reis iyisin ilgiyle takip ediyoruz aynen devamben senaryodada kötü gidiyorum
Yok reis iyisin ilgiyle takip ediyoruz aynen devamben senaryodada kötü gidiyorum
3.50 ye düştüYok reis iyisin ilgiyle takip ediyoruz aynen devam
Başaramıyoruz64lük kaleci son 15 dakika forvete falan geçiyordu yedeğe almıyoruz artık onu
yinemi
Reisi güldürmek şampiyonluklardan değerliÇok sık emoji kullanmayan reis bile kahkahalarla gülmüş.
hakemler sıkıntılı iki gol pozisyonunu engelledim diye iki farklı kart bir kırmızı kart bir sarı kart 2 ve 3 dakikada @SherlockÇok sık emoji kullanmayan reis bile kahkahalarla gülmüş.
Reisi güldürmek şampiyonluklardan değerli
hakemler sıkıntılı iki gol pozisyonunu engelledim diye iki farklı kart bir kırmızı kart bir sarı kart 2 ve 3 dakikada @Sherlock
görmedinmi pozisyonları ikinci dakikada 10 kişi kaldım üçüncü dakikada bunada kırmızı verse 9 kişi kalacaktım sarı verdi iki gol pozisyonu engellemekten birde normal oynadım @SherlockBaksana yapılan eyyamları hatırlayıp, yine sinirlendi reis.
Çözemedim. Yeneceği kesin aslında.
Çözemedim. Yeneceği kesin aslında.
@sokak sanati'na da totem yaptım da, aslında gerçekleri söyledim şimdi. Buna "totem" demeyelim. @bazinga'yı da aynısını diyorum. Basit bir takımım nasıl olsa, bir de o kapitalist düzenin bir parçası.
Kendisi yenecek de işte, numarada yapıyor. Kapitalist hoca, fakir ama gururlu takıma karşı.Çözemedim. Yeneceği kesin aslında.
@bazinga zirveye geliyor. Heyt be, 13. sıra hedefi olan takımı 3. sıraya yerleştirdi.Fav10 Ligi | Menajer Listesi (14 Haziran 2020 Tarihi İtibariyle)
Fav10 Ligi'nde sonlara doğru yaklaştığımız için menajer listesini de paylaşmak istedim. "Bildiğiniz gibi lig bitiminde buranın zirvesinde yer alacak olan menajere, büyük bir ödülümüz mevcut." açıklamasını yapmıştı sayın FFF (Fav10 Futbol Federasyonu) başkanı @bazinga.
Ekli dosyayı görüntüle 86364
Ekli dosyayı görüntüle 86365
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?