OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 15-21 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir hafta olsun.
Hem İsveç hem de Norwich için zorlu bir sürece girmekteyiz.
Bugün açılışı @Sherlock ile yapacağız. Daha ne kadro ne taktik. Hiç bir şey yapamadım :A

Henüz ben de taktiklere ve kadroma bakmadım Dosi hanım. :A Ezeli rekabet, ebedi dostluk diyorum ve iyi oynayan takımın kazanmasını temenni ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Henüz ben de taktiklere ve kadroma bakmadım Dosi hanım. :A Ezeli rekabet, ebedi dostluk diyorum ve iyi oynayan takımın kazanmasını temenni ediyorum. :A
Jetonlar 100ü geçti bu arada ama dün dinlendmişti futbolcular ve normal antrenmanla devirebiliyormuyum test edeceğim :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
AVLvsManU.jpg

Kupada Finalin Adı Belli Oldu: Manchester United - Aston Villa!

1.png

Aston Villa, yakın zamanda menajerlerinin istifası ile sarsılan Tottenham Hotspur'u golsüz tamamlanan maçın ardından penaltılarla mağlup etmeyi başardı ve ilk finalist oldu.

2.png

Yarı finalin diğer ayağında ise Manchester United, beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Southampton'ı 3-1'lik skorla mağlup etti ve kupa finalinde Aston Villa'nın rakibi oldu.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Jetonlar 100ü geçti bu arada ama dün dinlendmişti futbolcular ve normal antrenmanla devirebiliyormuyum test edeceğim :A :A

Normal antrenmanın oyuncuları bireysel olarak geliştirmek dışında maçlara etkisi yok ya, he tabii gelişen oyuncularla beraber kazanma şansın artıyor ama kamp daha etkili. :A

Ekli dosyayı görüntüle 86347

Kupada Finalin Adı Belli Oldu: Manchester United - Aston Villa!

Ekli dosyayı görüntüle 86343

Aston Villa, yakın zamanda menajerlerinin istifası ile sarsılan Tottenham Hotspur'u golsüz tamamlanan maçın ardından penaltılarla mağlup etmeyi başardı ve ilk finalist oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 86344

Yarı finalin diğer ayağında ise Manchester United, beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Southampton'ı 3-1'lik skorla mağlup etti ve kupa finalinde Aston Villa'nın rakibi oldu.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Varımızı yoğumuzu ortaya koyup kupayı alacağız, destekçilerimizin şüphesi olmasın. :A

• Güldürdün
185 milyon euroluk kadromuzla haftanın ilk maçında 1 milyar euroluk bir rakiple maça çıkacağız :A

Güncel Kadro Değerleri (15 Haziran 2020):

Kadro değeri açısından oluşturulan sıralamada geçtiğimiz hafta başı dördüncü sırada bulunan Southampton, birinci sıraya yükselerek dikkatleri üzerine çekti. Onu Everton, Tottenham Hotspur ve Manchester United takip ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 86351
Ekli dosyayı görüntüle 86352
Ekli dosyayı görüntüle 86353

Ligin başından beri menajersiz olan Manchester City ve Liverpool'un nasıl gerisinde kalmayı başardınız hocam bu sıralamada, daha da garip olanı ise 15 oyuncuyla maçlara çıksanız bile tamamlamayı nasıl başarıyorsunuz? :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ligin başından beri menajersiz olan Manchester City ve Liverpool'un nasıl gerisinde kalmayı başardınız hocam bu sıralamada, daha da garip olanı ise 15 oyuncuyla maçlara çıksanız bile tamamlamayı nasıl başarıyorsunuz? :A @xdragxx
Başaramıyoruz :A 64lük kaleci son 15 dakika forvete falan geçiyordu yedeğe almıyoruz artık onu :D

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...